S
sedat91 görüntüde iyileşme görmüş onun dışında hız vermişler başka olumlu dönüş ben görmedim
28 kişi indirmiş ama dönüş yapan yok
F
fikoloji ustacım malum burada ticari bir yazılım paylaşımında bulunmadığımız için, bizler allayıp pullayıp süsleyip ''Şu gelişmeler var'' şeklinde vermiyoruz yazılımları zira teknik olarak aslında servislerin uygulamasına dönük yapılan çalışmalar bunlar.
Sizler tüketicileri ve forum üyelerimizi düşünüp erkenden ve açık bir platformda paylaşıyorsunuz bu yazılımları.
Bizlerin bulunduğu bu mecralar istisnai kardeşlerimizin dışında maalesef GEL-AL-GİT tarzı yerler oluyor. O nedenle çok geri dönüş beklememeni öneririm.
Ben forumda yazılım paylaştığım dönemlerde hiç kimseye deneyimlerimi paylaşmadım ki insanlarda bir yönlendirme olmasın diye düşündüm.
Kabul ederseniz sizlere de tavsiyem, yazılımları paylaştığınızda ilk mesaja mutlaka belirtin bunu. Üyeler geri dönüşleri kendisi yapsın. Beğenen beğendiğini, beğenmeyen beğenmediğini yazsın gerisi artık üye geri dönüşü olarak kayıtlara geçer kalır. Aylar/Yıllar sonra gelen üyeler de bu yazılanlardan referans alarak hareket eder. Kimse geri dönmüyorsa da bu bizlerin sorunu olamaz elbette.
Forum tarihimiz boyunca binlerce insanın yüzünün gülmesine vesile olmuşsak, Yazılım yüklerken tv yi çökertip (yanlış yazılım yükleyerek) gelip burada bizleri suçlayan istisnai 1-2 kişi de oldu malum. Bu tarz durumların önüne geçebilmek, töhmet altında kalmamak adına da uyarı kısımlarını sıklıkla dile getirmenizi tavsiye ediyorum.
Bu vesile ile tekrar ellerinize sağlık Ustalar.
teknovest
F
fikoloji