diğer sayfadaHocam selam,
netflix de sorun yaşıyorum.
Logo geliyor ama sonra beni tv ye atıyor.
ne yapmam gerekiyor?
![]()

diğer sayfadaHocam selam,
netflix de sorun yaşıyorum.
Logo geliyor ama sonra beni tv ye atıyor.
ne yapmam gerekiyor?
![]()
bu sürümde sorun yoktu, isterseniz : https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/ben carbon yazılımı yükledikten sonra ott playera dosya yüklüyorum ama listeyi açmak istediğimde bağlantı başarısız hatası veriyor. önceki yazılımda böyle birşey olmuyordu
TeşekkürlerMB120 anakart kullanıcıları uzun zamandır yazılım bekliyordu ve ben'' geleceğini sanmam artık'' diyordum lakin Vestel beni şaşırttı. Aman en büyük hatalı varsayımlarımız böyle olsun
Eline sağlık F fikoloji
kodec le alakalı konu doğrudur..daha önce de ben uğraşmıştım.. ücretli ıptv linkiniz var muhtemelen.. iptv server linkinizin sonundaki .ts yi silin .m3u8 yazın.. linkten kanal listesi pc nize inecektir.. inen kanal listesini not defteri ile acin kanal linklerinin sonu hep .m3u8 olacaktır.. .not defteri ile açtığınızda üstte düzen kısmındaki değiştir bölümü penceresini açın..aranan kısmına .m3u8 yeni değer kısmına .ts yazarak tümünü değiştir e basın...bu şekilde hepsi kolayca değişiyor..sonra pencereyi kapatıp normal kaydedin bu listeyi ssıptv ve ott player de canlı yayınları hem sesli hem görüntülü izlersiniz.. problemsiz izlediğiniz kanallar mp4 veya mkv falandır.bende de aynı sorun vardı bu şekilde aştım..bi deneyin bakalım.
t harfini büyük harf olarak yazmadınız değil mi..hocam denedim ama sonuç aynı kaldı.Neyse belki yama gelir .Pek zannetmiyorum ama .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
.Ts uzantısı oalrak m3u8 listesi yaptım .Açılan kanallar açıldı ancak açılmayanlar yine aynı kaldı.Tek fark bu sefer ne ses verdi ne görüntü.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/17MB120 2.45.12.1 link bulamıyorum mb120 için
Tamam teşekkürler bakarimsorun giderilmiştir sizde devam ediyor mu ?
eğer devam ediyorsa ilk kurulum yaparak sorun giderilebilir