SelamHangisini indirmek lazım
Valla kusura bakma şimdi gördüm. Telefondan baktığım için tam görünmüyor yazılarSelam
Bak burada söylemişim. Carbon olanı yukleyiniz
Estağfurullah çözdün mü sorunu ?Valla kusura bakma şimdi gördüm. Telefondan baktığım için tam görünmüyor yazılar
Selam menü 4725 yapıp çıkan ekran resmi ve seri numarası paylaşirmisinizArkadaşlar yeni kayıt oldum, merhabalar, biraz bilgisizim, aydınlatırsanız sevinirim. Acaba MB120 ve MB120S aynımıdır yada uyumlumudur?
Bide Tvyi fabrikanın ilk gönderdiği yazılıma düşürmek istiyorum, o yazılım bende sorunsuzdu. Acaba yazılımı ve nereden bulabileceğimi bilen bir arkadaş var mı?
Evet sabah kalktığım gibi problemi gördüm. Tv'm internete bağlanmıyor. Kablo ile kablosuz, otomatik ip-dns, manuel ip-dns hepsini denedim. Daha sonra core v.2.45.10.00'a döndüm ama yine de tv internete bağlanmıyor. Yazılımla ethernet kartımı yakma durumum yoktur umarım :( Yapabileceğim bir şey var mıdırMerhabalar, yanlışlıkla daha doğrusu dalgınlıkla toshiba hariç yazısını görmeden toshiba tvme yükledim bu güncellemeyi. Şu an için bir problem yaşamıyorum ancak ne gibi bir problem yaşamam olasıdır?
Vestel 50ub8300 var bende aynısı bana da olduSeg TV 55scu9600 kablolu yada kablosuz internet bağlantısı çalışmıyor, ip alıyor, hız testi yapmak istediğimde internet bağlantısı yok mesajı veriyor, evde tüm cihazlar internete bağlanıyor, cihaza yazılım yüklemesi yapmadım.
normal güncellemenize dönmek için :Merhabalar, yanlışlıkla daha doğrusu dalgınlıkla toshiba hariç yazısını görmeden toshiba tvme yükledim bu güncellemeyi. Şu an için bir problem yaşamıyorum ancak ne gibi bir problem yaşamam olasıdır?
Kusura bakmayın geç girebildim.Selam menü 4725 yapıp çıkan ekran resmi ve seri numarası paylaşirmisiniz