teknovest e ek olarak ekran ayarlarında hdmi gelişmişe al, hdmi giriş olarak 1 de olsun, ayrıca kablo dandikse daha kaliteli alınızfikoloji üstad yazılımda bir sorun yok fakat hdm ye ayrı bir uydu takıp çalıştırdığımda görüntü çok kötü özellikle iptv lerde
digi play malasef yok forumda bununla ilgili konu var ordan halledebilirsinDgiplay varmi icerisinde yada destekliyormu regal ?
baktım ama göremedim linkini atabilirmisin müsait oldugundadigi play malasef yok forumda bununla ilgili konu var ordan halledebilirsin
bilgi için teşekürler üstadteknovest e ek olarak ekran ayarlarında hdmi gelişmişe al, hdmi giriş olarak 1 de olsun, ayrıca kablo dandikse daha kaliteli alınız
tv deki ekran ayarlarımı üstad öyleyse dinamik ayarlarmıteknovest e ek olarak ekran ayarlarında hdmi gelişmişe al, hdmi giriş olarak 1 de olsun, ayrıca kablo dandikse daha kaliteli alınız
yazılımlara bağlı olarak patent anlaşmaları vs oluyor. bazı yazılımlarda netfilix yokken bazılarına olabiliyor.
Merhaba Arkadaşlar,
Vestel 4K 48UA9300 TV için soundbar almıştım, soundbardan ses gelmeyince servis geldi ve güncel yazılımı yükleyip soundbardan ses gelmesini sağladı fakat Netflix gitti geride getiremiyorlar, ne yapmalıyım? Son güncel yazılıma upgrade etsem düzelir mi? Ya da ne tavsiye edersiniz?
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Netflix gelecektir yani, son yazılımda mevcut doğru anladım di mi?Dostum son yazılımı yükle bende forumda mb120 için edit yaptım ses ile ilgili usb ne at yazılımdan sonra usb operaton kısmına gel yükle sorun kalmaz