Son sürüm daha sorunlu gibi geldi bana o yuzden 2.45.12.2 ye dondumHerkese merhabalar
17MB120 V2.45.29.1 yazılım yükledim
google yi açınca arka plan siyah yazılar mavi olarak açılıyor.
sizde de öyle mi?
Son Sürüm yüklü iken googleye girince sizdede siyah arka plan sorunu varmıydıSon sürüm daha sorunlu gibi geldi bana o yuzden 2.45.12.2 ye dondum
Son Sürüm yüklü iken googleye girince sizdede siyah arka plan sorunu varmıydı
Deneyekmb120 şaseler için beklenen nihayetinde sıcak sıcak fırından çıkmışcasına ekleyelim dedim.
versiyon; MB120 Carbon V2.45.29.1
eski yazılımı 04.12.2018 V2.45.27.0Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Toshiba ve Hitachi hariç
31.01.2019 V2.45.29.1 güncelleme linki ;[Hidden content]
yorumları, değişiklikleri, gelişmeleri, sizden bekliyoruz
güncelleme ardından bu zamana kadar beğenediğiniz yazılım versiyonuna oy kullanarak yeni yükleyicilere faydada bulunmak için lütfen anketimize oy veriniz.
oy değişme hakkınız olduğu için yeni versiyonlarda düzenleyebilirsiniz.
Full yazılım elimde yok rica etsem link atabilirmisiniz.Bu yazılımı menü 1505 ile yükledim cihaz kapandı ışık yanıp sönü yor böyle kaldı
Cihazım hi-level 43 uhl900 cihaz açılmıyor
Sn7554971600026
selam denemen lazım, ayrıca tv de geçmişi silip ön bellekleri boşaltmanız gerekirSelamlar
Netflix in ilk eklendiği güncellemeyi yapmıştım ama şimdi takılma donma atma sorunları var. Son güncellemeyi yapsam sorun ortadan kalkar mı? Mb120 için
Şu an için bir sorun yok yükledikten sonra netflix stabil çalışıyor.selam denemen lazım, ayrıca tv de geçmişi silip ön bellekleri boşaltmanız gerekir
En garanti çözüm menü 4725 yapıp diasonic içinde factory rest var. Ona girmeniz. Tabi herşey silinir. Yeniden kurulum yaparsınız. Ayrıca modaya yaptıysanız silinebilirŞu an için bir sorun yok yükledikten sonra netflix stabil çalışıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geçmişi sil ve ön bellek boşaltma işlemlerini nasıl yaparım acaba?
En garanti çözüm menü 4725 yapıp diasonic içinde factory rest var. Ona girmeniz. Tabi herşey silinir. Yeniden kurulum yaparsınız. Ayrıca modaya yaptıysanız silinebilir