Mb110 da titanyum yok, jvc ve Toshiba için yazılım varYazılımı Yükledim @fikoloji Ustam Yahu birazcık ilerleme olmazmı sadece Tarayıcı Logosu değişmiş Onun Dışında Herşey Aynı Bide Ben Bi yerde MB110 Sahip Anakart Görmüştüm Titanium Menü Vardı Ben Kendi Tv me Değişiklik Olsun Diye Yükleme Yapamazmıyım ;?
Vestelde Yok demek istedin heralde o menü daha güzel ya daha tatlıMb110 da titanyum yok, jvc ve Toshiba için yazılım var

Ben qui menü seviyorum ama TV desteklemiyor ?Vestelde Yok demek istedin heralde o menü daha güzel ya daha tatlı![]()
Fikoloji üstadım merhaba
bu mb110 yeni yazılımı toshiba 43L3763dat tvme yüklenebiliyormu. Yüklenemiyorsa benim televizyon için son sürüm yazılım nedir paylaşabilirmisiniz. Kolay gelsin
İlk sayfadaki Toshiba yazan haricinde yazılımı yok ve çıkmıyorFikoloji üstadım merhaba
bu mb110 yeni yazılımı toshiba 43L3763dat tvme yüklenebiliyormu. Yüklenemiyorsa benim televizyon için son sürüm yazılım nedir paylaşabilirmisiniz. Kolay gelsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Televizyonumun barkodunu da gönderiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim . İyi günler dilerim
![]()
![]()
Evet 2.35.36 yüklenebilir@fikoloji
Merhaba, vestel 48fb7300 tv için uygunmudur bu guncelleme?
Bilgileri gönderiyorum.
İlginize tesekkurler
![]()
![]()
TesekkurlerEvet 2.35.36 yüklenebilir
.Fikoloji Üstadım Merhaba
Bu yazılımı MB110 şaseli Toshiba 43L3763DAT televizyonuma yükleyebilirmiyim.
Herhangi bir sıkıntı olurmu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kusura bakma Üstadım Toshiba ve JVC hariç diye belirtmişsiniz