teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bize tv giriş anahtarı yeter,ama fabrikada çaycı olmaya razıyım ,çok şey öğrenirim hiç olmazsaAlo abi keşke fabrikanın anahtarlarını da isteseydin ???
Bize tv giriş anahtarı yeter,ama fabrikada çaycı olmaya razıyım ,çok şey öğrenirim hiç olmazsaAlo abi keşke fabrikanın anahtarlarını da isteseydin ???
Merhabalar,
Linklerini iletmiş olduğunuz dokümanlar Vestel Elektronik bünyesinde yazılmış dokümanlardır. Sizin denk geldiğiniz dokümanlar, hazırlanma aşamasında ve henüz yetkilendirme yapılmamış halidir.
b2bsupport.vestel.com.tr adresi Vestel'in B2B müşterilerine özel oluşturduğu destek sitesidir ve yalnızca üyelikler ile işlem yapılabilir. Sonrasında dokümanlara erişememe sebebiniz bundan kaynaklanmaktadır.
Vestel'de çalışan bir mühendis olarak ilk sayfada belirtilen işlemlerin kendi TV'lerinizde yapılmamasını tavsiye ederim. B2C ve B2B TV'ler belirli farklılıklar içerir ve bu dokümanlar B2B ekranlar için hazırlanmıştır.
Kolay gelsin.
çok gururlandım bizim keşfettiğimiz bir olayı mühendis birisi ile sçylemeleri siteyide kısıtlamaları :=)Merhabalar,
Linklerini iletmiş olduğunuz dokümanlar Vestel Elektronik bünyesinde yazılmış dokümanlardır. Sizin denk geldiğiniz dokümanlar, hazırlanma aşamasında ve henüz yetkilendirme yapılmamış halidir.
b2bsupport.vestel.com.tr adresi Vestel'in B2B müşterilerine özel oluşturduğu destek sitesidir ve yalnızca üyelikler ile işlem yapılabilir. Sonrasında dokümanlara erişememe sebebiniz bundan kaynaklanmaktadır.
Vestel'de çalışan bir mühendis olarak ilk sayfada belirtilen işlemlerin kendi TV'lerinizde yapılmamasını tavsiye ederim. B2C ve B2B TV'ler belirli farklılıklar içerir ve bu dokümanlar B2B ekranlar için hazırlanmıştır.
Kolay gelsin.
ayrıca paylaşılan video içerisinde ana ftp şifresini çekecek mühendisler varken bizden korkmayınız sayın dostum kendi ftp içerisinde kendi ana ftp şifresini istatislik serverıını anlatırken gösteren mühendisleriniz varMerhabalar,
Kolay gelsin.
Oooo, kimler gelmişçok gururlandım bizim keşfettiğimiz bir olayı mühendis birisi ile sçylemeleri siteyide kısıtlamaları :=)
hoşbulduk sayın üstad mstar tabiri caizse tank gibidir benim için şişmez kolay kolay =)Oooo, kimler gelmiş
Sen neredeyin bakayım ,nereleri şey ettiriyordun benden habersiz
Mstar işlemci çok fazla dönen işlemci değil ,en basit işlemci ama tabiri caizse en sert bana göre ,veya bana öyle geliyor ,neyse hoşgeldin bakayım tekrar
çok muazam mühendisleri var sayın tera spy forumu takip ediyorlar gizli gizli bişiler öğreniyorlar enazından arkadaşların kurduğu scripte bakınhoşbulduk sayın üstad mstar tabiri caizse tank gibidir benim için şişmez kolay kolay =)
Ben farklı konudan bahsetmiştim ,aynı şeyi söylemişiz zaten mubarek ,"en sert" demeklehoşbulduk sayın üstad mstar tabiri caizse tank gibidir benim için şişmez kolay kolay =)
evet otomobil bölümündeki aracımı gördünüzmü ince bir ayrıntı var ekranda wifiha.. diye :=) kimse göremedi dahaBen farklı konudan bahsetmiştim ,aynı şeyi söylemişiz zaten mubarek ,"en sert" demekle
Çok açık verme öyleevet otomobil bölümündeki aracımı gördünüzmü ince bir ayrıntı var ekranda wifiha.. diye :=) kimse göremedi daha
Kesinlikle hocam, böyle bir şirketin wp kurulduktan sonra o PHP dosyasının silineceğini bilmeli, bizde kendi site kurma çabalarımızca öğrendik, ama onların şu mühendislerine bakın yahoşbulduk sayın üstad mstar tabiri caizse tank gibidir benim için şişmez kolay kolay =)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok muazam mühendisleri var sayın tera spy forumu takip ediyorlar gizli gizli bişiler öğreniyorlar enazından arkadaşların kurduğu scripte bakın
az daha uğraşırsam şifrelerini bulacağım tekrar o yüzden bakmıyayım engel olunda db yolları vs değişmemiş scripte olduğu gibi neyse en azından burdan görürlerde adam gibi editlerler cmsyi düzgün kurarlarda db çaldırmazlar Mühendis beyler :=)