mb100 sorunlu halde bıraktılar yeni düzeltme yazılım vermediler malesef
bir daha yerli malı zor alırım
VEEEEEEEEEEEEEEEEE Nihayet MB100 cü kardeşlerimiz için de o beklenen yazılım artık emrinize amade :
link bozuk açılmıyor sayfa mb100 e 2.7.0.0 yükledim temlar değişti fakat içerik gelmedi ya bu netflixi yükleyemezmiyizVEEEEEEEEEEEEEEEEE Nihayet MB100 cü kardeşlerimiz için de o beklenen yazılım artık emrinize amade :
Çekirdek yazılım konu başlığımızda yazılımı yayınladım arkadaşlar.
Her çekirdek yazılımda gelen sorular yine gelecek biliyorum ancak çekirdek yazılımları sadece yayınlıyor, içeriğine dair yorum yazmıyorum arkadaşlar.
Çekirdek Yazılım Konu Başlığımız
VEEEEEEEEEEEEEEEEE Nihayet MB100 cü kardeşlerimiz için de o beklenen yazılım artık emrinize amade :
Her çekirdek yazılımda gelen sorular yine gelecek biliyorum ancak çekirdek yazılımları sadece yayınlıyor, içeriğine dair yorum yazmıyorum arkadaşlar.
https://tavsiyeforumu.com/konu/vest...b120-mb130-mb140-cekirdek-yazilim-konusu.445/arkadaş yazılım linki nerde nerden indirecem
hocam merhaba mb100 için netflix için gerekli adımları takip ederek yaptım yanlız twiter eklendi netflix eklenmedi. yardımlarınızı rica ediyorumCvp: MB100 Çekirdek Yazılım FİNAL 2.15.14 yayınladım.
Farklı zira o yazılımın amacı başkaydı. ?
link nerdeCvp: MB100 Çekirdek Yazılım FİNAL 2.15.14 yayınladım.
hocam ben yazılımı yukleyelı 15 veya 20 gun oldu bu yazılımda goruntu ıyılestırmeler olmus goruntu cok net ve puruzsuz menu uzerınde degışıklık yok yazılıma memc gelmış smart kısmı hıc bır degışıklık yok olumsuz tek yanı smart olmus tarayıcı 4,6 netflıx -puhu-fılbox hdr yoktur
link nerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Linki göremiyorum
bu yazilimin ustune 15.25 cikdi sitede var yukleyebilirsiniz sorunsuzlink nerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Linki göremiyorum