MB100 Çekirdek Yazılım

O Çevrimdışı

obit72

Yeni Üye
11 Şub 2018
14
mb100 sorunlu halde bıraktılar yeni düzeltme yazılım vermediler malesef
bir daha yerli malı zor alırım

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
mb100 sorunlu halde bıraktılar yeni düzeltme yazılım vermediler malesef
bir daha yerli malı zor alırım

son yazılımın sorunlu olması bizim talihsizliğimiz vestelin bu konu hakkında duyarsız kalmasıda onların ayıbı sitedeki EXcomZkko EXcomZkko kardeşimiz yeni yazılımın iyi özelliklerini alıp bir önceki yazılıma modlamayı başardı ancak onuda herkes kendi tvsine uygulayamıyor çünkü zahmetli ve tecrübe isteyen bir iş.

2 Çevrimdışı

23korg23

Yeni Üye
18 Kas 2018
4
46
forumda bulamadim. 9300 mb100 icin 2.7 yazilimini.. yardimci olacak birisi var mi

A Çevrimdışı

albatras

Yeni Üye
24 Kas 2018
5
32
bende yüklemek istiyorum mb 100 2.15.14 ü netfilx le ouhu tv olsun istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

VEEEEEEEEEEEEEEEEE Nihayet MB100 cü kardeşlerimiz için de o beklenen yazılım artık emrinize amade :ok:

Çekirdek yazılım konu başlığımızda yazılımı yayınladım arkadaşlar.

Her çekirdek yazılımda gelen sorular yine gelecek biliyorum ancak çekirdek yazılımları sadece yayınlıyor, içeriğine dair yorum yazmıyorum arkadaşlar.

Çekirdek Yazılım Konu Başlığımız
link bozuk açılmıyor sayfa mb100 e 2.7.0.0 yükledim temlar değişti fakat içerik gelmedi ya bu netflixi yükleyemezmiyiz

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

meke5678

Yeni Üye
5 Ara 2018
27
VEEEEEEEEEEEEEEEEE Nihayet MB100 cü kardeşlerimiz için de o beklenen yazılım artık emrinize amade :ok:

Her çekirdek yazılımda gelen sorular yine gelecek biliyorum ancak çekirdek yazılımları sadece yayınlıyor, içeriğine dair yorum yazmıyorum arkadaşlar.

Değerli Ado'nun çalışmalardan henüz yararlanmadım. Ama bu yararlanmayacağım anlamına gelmez. Gayretlerinizin tavsiye form sayfalarında olması ihtiyacı olan araştırıcının ve belki de benimde konuya motive olup kullanabileceğimiz bir olanak olması çok saygıdeğerdir. Teşekürler...

Son düzenleme:
D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Adem hocam 2.15.14 sürümü zahmet olmaz ise istersen mesaj yolluyla paylaşabilir misin ? Çok teşekkürler.

H Çevrimdışı

hasanisin33

Yeni Üye
12 Mar 2019
1
46
Cvp: MB100 Çekirdek Yazılım FİNAL 2.15.14 yayınladım.

Farklı zira o yazılımın amacı başkaydı. ?
hocam merhaba mb100 için netflix için gerekli adımları takip ederek yaptım yanlız twiter eklendi netflix eklenmedi. yardımlarınızı rica ediyorum

F Çevrimdışı

fatihadali06

Yeni Üye
4 Kas 2019
2
37
Cvp: MB100 Çekirdek Yazılım FİNAL 2.15.14 yayınladım.

hocam ben yazılımı yukleyelı 15 veya 20 gun oldu bu yazılımda goruntu ıyılestırmeler olmus goruntu cok net ve puruzsuz menu uzerınde degışıklık yok yazılıma memc gelmış smart kısmı hıc bır degışıklık yok olumsuz tek yanı smart olmus tarayıcı 4,6 netflıx -puhu-fılbox hdr yoktur
link nerde

Linki göremiyorum

Geri
Üst Alt