MB100 Çekirdek Yazılım

A Çevrimdışı

ALBAY ENVER

Yeni Üye
8 Şub 2018
6
ado hocam mb 100 un 2,15,14 yukledım  ama sıstemsel arızalar var   mesala   3d   smart  ve tv kendını kapatıyor  yenı b ır surum gelırmı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Cvp: MB100 Çekirdek Yazılım FİNAL 2.15.14 yayınladım.

ALBAY ENVER' Alıntı:
ado hocam mb 100 un 2,15,14 yukledım  ama sıstemsel arızalar var   mesala   3d   smart  ve tv kendını kapatıyor  yenı b ır surum gelırmı

Daha önce yayınlamadığım 2.7.0.0 vardı isterseniz bunu deneyin sonucu bildirin. 

G Çevrimdışı

Gence45

Yeni Üye
9 Şub 2018
34
Adem hocam selamlar digitürk play uygulaması olan arkadaşlar ve bu uygulamaya sahip olmak için araştırma yapan arkadaşlar var bu tv lerin anakartlarından kaynaklanan bir farklılık mı yoksa yazılımla veya profil editleme yöntemiyle kazandırabilir miyiz benim tv mb100 olduğu için buraya yazdım bu konuda bilginiz varsa yada vestelde ki arkadaşlardan bilgi alabilirseniz memnun olurum .

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Gence45' Alıntı:
Adem hocam selamlar digitürk play uygulaması olan arkadaşlar ve bu uygulamaya sahip olmak için araştırma yapan arkadaşlar var bu tv lerin anakartlarından kaynaklanan bir farklılık mı yoksa yazılımla veya profil editleme yöntemiyle kazandırabilir miyiz benim tv mb100 olduğu için buraya yazdım bu konuda bilginiz varsa yada vestelde ki arkadaşlardan bilgi alabilirseniz memnun olurum .

Teknik olanak var ancak kurumlar arası anlaşma yok. Her şey anlaşma ve lisans konularına bağlı maalesef.

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66

Ado' Alıntı:
ALBAY ENVER' Alıntı:

Ado reis bu mb100 2.7.0.0 yayınladığın final yazılımından farklı sanırım ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Ekoo37' Alıntı:
Ado' Alıntı:

Ado reis bu mb100 2.7.0.0 yayınladığın final yazılımından farklı sanırım ?

Farklı zira o yazılımın amacı başkaydı. :ok:

G Çevrimdışı

Gence45

Yeni Üye
9 Şub 2018
34
Adem hocam selamlar arkadaşlar 2.15.14 yazılımında 3D ve smart ta aksaklıklar olduğunu söyledi bende gördüğüm bir iki aksaklığı bilginiz olması açısından paylaşayım. Pioneer anfili ses sistemi kullanıyorum youtube de videoyu açtığım zaman normal bi ses gelirken aynı video yu tekrar açtığımda ses birden yükseliyor ve ses senkron sorunları oluşuyor bir diğer sorun ise netflix aboneliğim üzerinden dizi film seyrederken 2.15.14  2.7.0.0 yazılımlarında ses sisteminden kesinlikle 5.1 dolby ses alamazken eski 1.34.25 yazılımında alabiliyorum bunlar önemli eksiklikler olduğu için 1.34.25 e döndüm sanırım yazılımdaki arkadaşlar son sürümde genelde ekran parlaklığı ve canlılığı üzerinde durmuşlar ve ssiptv programında sürekli reset ve kilitleme sorununu gidermişler ancak çok fazla eksikleri olan yazılım olmuş amacımız çalışmalarınıza saygı duyarak gördüğümüz eksiklikleri sizinle paylaşmak lütfen mesajımı referans alarak ilgili arkadaşlara iletiniz iyi günler dilerim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Gence45' Alıntı:
Adem hocam selamlar arkadaşlar 2.15.14 yazılımında 3D ve smart ta aksaklıklar olduğunu söyledi bende gördüğüm bir iki aksaklığı bilginiz olması açısından paylaşayım. Pioneer anfili ses sistemi kullanıyorum youtube de videoyu açtığım zaman normal bi ses gelirken aynı video yu tekrar açtığımda ses birden yükseliyor ve ses senkron sorunları oluşuyor bir diğer sorun ise netflix aboneliğim üzerinden dizi film seyrederken 2.15.14  2.7.0.0 yazılımlarında ses sisteminden kesinlikle 5.1 dolby ses alamazken eski 1.34.25 yazılımında alabiliyorum bunlar önemli eksiklikler olduğu için 1.34.25 e döndüm sanırım yazılımdaki arkadaşlar son sürümde genelde ekran parlaklığı ve canlılığı üzerinde durmuşlar ve ssiptv programında sürekli reset ve kilitleme sorununu gidermişler ancak çok fazla eksikleri olan yazılım olmuş amacımız çalışmalarınıza saygı duyarak gördüğümüz eksiklikleri sizinle paylaşmak lütfen mesajımı referans alarak ilgili arkadaşlara iletiniz iyi günler dilerim.

Bu geri dönüşleriniz gerçekten çok kıymetli geri dönüşler. Elbette ileteceğim :ok:

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
744
34
Şu tv için bu yazılım uygun mu? En son çıkan bu mu?

769783f5-cefe-4a1b-8c11-7ea3576648b3-jpeg.jpg

G Çevrimdışı

Gence45

Yeni Üye
9 Şub 2018
34
Adem hocam selamlar yayınladığınız 2.7.7 2.15.14 yazılımlarında gerek 3d çalışmaması gerek Netflix de 5+1 ses alınamaması yüzünden kullanamadik ip TV programı ise bu sürümlerde sıkıntısız çalışıyor ben ip TV kullanıyorum ama malum bu sürümlerde çok fazla sıkıntı var mb100 anakartina final diye Bir sürüm yayınlanacaksa bunun en stabil sürüm olması gerekir sizden ricam 1.34.25 yani sıkıntısız olan yazılımındaki reset ve sıkıntılı olan ssiptv programını sıkıntısız yaparak Bir sürüm yayınlasınlar bu bizim için yeterlidir bu konunun üstüne düşerseniz sevinirim

N Çevrimdışı

nerio23

Yeni Üye
18 Ağu 2018
2
36
Adem hocam, 55UA9300 'e sahibim ve mb100 anakart mevcut.Bu modelin yazılımlarında digiplay uygulaması mevcut değil mi?Malesef mb100'ün tüm versiyonlarını denememe rağmen ''digiplay'' uygulaması çıkmıyor.Bi arkadaşımda 50PF8575 var ve mb90 anakart mevcut yaptığı güncellemeler sonucunda digiplay uygulaması onda çıkıyor.Bu farkın sebebi nedir Adem hocam?Saygılar..

Geri
Üst Alt