ALBAY ENVER' Alıntı:ado hocam mb 100 un 2,15,14 yukledım ama sıstemsel arızalar var mesala 3d smart ve tv kendını kapatıyor yenı b ır surum gelırmı
Gence45' Alıntı:Adem hocam selamlar digitürk play uygulaması olan arkadaşlar ve bu uygulamaya sahip olmak için araştırma yapan arkadaşlar var bu tv lerin anakartlarından kaynaklanan bir farklılık mı yoksa yazılımla veya profil editleme yöntemiyle kazandırabilir miyiz benim tv mb100 olduğu için buraya yazdım bu konuda bilginiz varsa yada vestelde ki arkadaşlardan bilgi alabilirseniz memnun olurum .
Ado reis bu mb100 2.7.0.0 yayınladığın final yazılımından farklı sanırım ?Ado' Alıntı:ALBAY ENVER' Alıntı:ado hocam mb 100 un 2,15,14 yukledım ama sıstemsel arızalar var mesala 3d smart ve tv kendını kapatıyor yenı b ır surum gelırmı
Daha önce yayınlamadığım 2.7.0.0 vardı isterseniz bunu deneyin sonucu bildirin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekoo37' Alıntı:Ado reis bu mb100 2.7.0.0 yayınladığın final yazılımından farklı sanırım ?Ado' Alıntı:Daha önce yayınlamadığım 2.7.0.0 vardı isterseniz bunu deneyin sonucu bildirin.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Gence45' Alıntı:Adem hocam selamlar arkadaşlar 2.15.14 yazılımında 3D ve smart ta aksaklıklar olduğunu söyledi bende gördüğüm bir iki aksaklığı bilginiz olması açısından paylaşayım. Pioneer anfili ses sistemi kullanıyorum youtube de videoyu açtığım zaman normal bi ses gelirken aynı video yu tekrar açtığımda ses birden yükseliyor ve ses senkron sorunları oluşuyor bir diğer sorun ise netflix aboneliğim üzerinden dizi film seyrederken 2.15.14 2.7.0.0 yazılımlarında ses sisteminden kesinlikle 5.1 dolby ses alamazken eski 1.34.25 yazılımında alabiliyorum bunlar önemli eksiklikler olduğu için 1.34.25 e döndüm sanırım yazılımdaki arkadaşlar son sürümde genelde ekran parlaklığı ve canlılığı üzerinde durmuşlar ve ssiptv programında sürekli reset ve kilitleme sorununu gidermişler ancak çok fazla eksikleri olan yazılım olmuş amacımız çalışmalarınıza saygı duyarak gördüğümüz eksiklikleri sizinle paylaşmak lütfen mesajımı referans alarak ilgili arkadaşlara iletiniz iyi günler dilerim.