MB100 Çekirdek Yazılım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
VEEEEEEEEEEEEEEEEE Nihayet MB100 cü kardeşlerimiz için de o beklenen yazılım artık emrinize amade ?

Çekirdek yazılım konu başlığımızda yazılımı yayınladım arkadaşlar.

Her çekirdek yazılımda gelen sorular yine gelecek biliyorum ancak çekirdek yazılımları sadece yayınlıyor, içeriğine dair yorum yazmıyorum arkadaşlar.

Çekirdek Yazılım Konu Başlığımız

Moderatör tarafında düzenlendi:
A Çevrimdışı

ALBAY ENVER

Yeni Üye
8 Şub 2018
6
Cvp: MB100 Çekirdek Yazılım FİNAL 2.15.14 yayınladım.

hocam ben yazılımı yukleyelı  15 veya 20 gun oldu  bu  yazılımda  goruntu ıyılestırmeler olmus  goruntu cok net ve puruzsuz  menu uzerınde degışıklık yok   yazılıma memc  gelmış smart kısmı hıc bır degışıklık yok olumsuz tek yanı smart olmus  tarayıcı 4,6    netflıx -puhu-fılbox  hdr  yoktur

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

ALBAY ENVER' Alıntı:
hocam ben yazılımı yukleyelı  15 veya 20 gun oldu  bu  yazılımda  goruntu ıyılestırmeler olmus  goruntu cok net ve puruzsuz  menu uzerınde degışıklık yok   yazılıma memc  gelmış smart kısmı hıc bır degışıklık yok olumsuz tek yanı smart olmus  tarayıcı 4,6    netflıx -puhu-fılbox  hdr  yoktur

Biliyorum azizim, yazılım çıkalı 42 gün oldu da ben bazı yazılımları biraz geç yayınlayabiliyorum :ok:

Yine de beklentimin üzerinde çıktı ama sonuçları :ok:

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
43ud9400 mb100 de elemana yükledik hemen ilk denediğimiz olay 3d li bir ürün olunca youtubeden 3d  bişey açtık ve 3d çalışmıyordu çeviriyo ama 3d izlenmiyor !!! başka videolarda denedik netten sonuç olumsuzdu,  3d olan arkadaşlar da denerse sevinirim usb den denedik netten sıkıntı vardır diye evet usb de 3d filmi açıyor ama youtube uygulamasından 1.35 de önceki yazılımda sıkıntısız çalışan 3d 2.45 te ne yaptıysak çalışmadı ve arada çevirirken görüntüyü bozuyor çevirmeyi bırakın neyse dedik 1.35 e geri döndük vee geri çalıştı sıkıntısız çok enterasan bu sıkıntıdan 2.45 i renk canlılık kısmında inceleme imkanını bile düşünemedik panelde lg  ama  2.45 i de bu vesileyle deneme imkanı oldu sadece dip not bilgi olsun 3d li mb100 ü olanlar bi denerse sevinirim donanımsal bir sorun değilse dicem 1.35 de neden çalışıyo :)

özellikle şu 3d görüntüde denerseniz aynı sonucu karşılaştırabiliriz.
 (youtubeden değilde aynı videoyu bu linkten indirip usb ye atınca ordan oynatıyor buda ayrı bir durum !!!) 
[video=youtube]https://youtu.be/r8d5ipT5S6Q[/video]

A Çevrimdışı

ALBAY ENVER

Yeni Üye
8 Şub 2018
6

MEMC ----              HAREKETLI VE HIZLI SAHNELERDE GORUNTUNUN BOZULMASINI ONLEYEN  YAZILIM

A Çevrimdışı

ALBAY ENVER

Yeni Üye
8 Şub 2018
6

MEMC -        HAREKETLI VE HIZLI SAHNELERDE GORUNTUNUN BOZULMASINI ONLEYEN  YAZILIM

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
Bende yükledim 3d bakmadım zaten kullanmıyorum izlenimlerim şunlar kanal tablosu ve alt kanal bilgi çubuğundaki yazılar ufalmış, görüntü kalitesinde bir değişim göremedim smart menüsünde kasma var bein sport uygulamasını açtım videolar zor açıyor kimi sessiz açıyor kimini hiç açmıyor tek olumlu özellik youtubede olmuş videolar biraz daha hızlı açıyor bence genel anlamda gerileme olmuş bir önceki yazılıma geri dönmeyi düşünüyorum bu mümkünmü tv zarar görürmü?

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273

teknolojix' Alıntı:
43ud9400 mb100 de elemana yükledik hemen ilk denediğimiz olay 3d li bir ürün olunca youtubeden 3d  bişey açtık ve 3d çalışmıyordu çeviriyo ama 3d izlenmiyor !!! başka videolarda denedik netten sonuç olumsuzdu,  3d olan arkadaşlar da denerse sevinirim usb den denedik netten sıkıntı vardır diye evet usb de 3d filmi açıyor ama youtube uygulamasından 1.35 de önceki yazılımda sıkıntısız çalışan 3d 2.45 te ne yaptıysak çalışmadı ve arada çevirirken görüntüyü bozuyor çevirmeyi bırakın neyse dedik 1.35 e geri döndük vee geri çalıştı sıkıntısız çok enterasan bu sıkıntıdan 2.45 i renk canlılık kısmında inceleme imkanını bile düşünemedik panelde lg  ama  2.45 i de bu vesileyle deneme imkanı oldu sadece dip not bilgi olsun 3d li mb100 ü olanlar bi denerse sevinirim donanımsal bir sorun değilse dicem 1.35 de neden çalışıyo :)

(youtubeden değilde aynı videoyu bu linkten indirip usb ye atınca ordan oynatıyor buda ayrı bir durum !!!) 

1.35 i nerden takıldıysa elime o 1.34.25 olması gerek :)))))

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
teknolojix' Alıntı:

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66

teknolojix' Alıntı:
teknolojix' Alıntı:

Bende memnun kalmadım bir önceki sürümü 1.34. 25 e geri dönüş yapıcam siz nasıl yaptınız gene aynı yöntemlemi yüklediniz biraz acemiyim tvye zarar olurmu diye korkuyorum?

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
Aynen çekirdekten 1.34.25 i tekrar  deneyin olması gerek sıkıntısız . talimatlara uygun atın problem olmaz. çökerse Ado  hocamdan full istersiniz  :))) gerek kalmayacaktır umarım 

A Çevrimdışı

ALBAY ENVER

Yeni Üye
8 Şub 2018
6
mb 100 yenı surumu olan  2,15,14 surumunde olumsuz donuşler basladı benım tv 49ua9400 serı  yazılımı daha onceden yukledıgım ıcın 3d yı kontrol etmemıstım  bugun kontrol ettım   menude 3d yı actıgımda  donuyor ve kasınca kendını kapatıyor ve bu bır yazılım hatasıdır bunu vestele bıldırırsenız  adem hocam ıyı olur ben bu konuda servısle ve cozum merkezıyle gorusmelere baslıyacagım  smart kısmına bır care bulursa ıyı olurlar boyle  yarım yamalak yazılım olursa sonuclar kotu olur   vestelın bu konularda acıl bır yazılı surumu vermesı lazımdır

Geri
Üst Alt