K
kaya.cihat92
Aktif Üye
- 6 Kas 2017
- 555
Arkadaslar max 4000 e telefon tavsiyesi istiyorum. Max 1 aylik 2.el de olabilir
Ben kullanıcı olarak o sorunlar ile karşılaşmadım siz Xiaomi kullandınız mı hiç. Bende arkadaslarimda ailelerinde çoğu kişiye aldırdım bir kötü dönüş dahi gelmedi. Her markadan sorunlu cihazlar varXiomi in yazılım sorunları var ozellikle mi 6 ve mi 8 de kamera başta olmak üzere bir çok uygulamada son MIUI 10 sıkıntılı kendi uygulamalarinda bile reklam var xiomide internetten araştırin ben mate 10 pro p20 yada pro tavsiye ederim
Ben mi 6 kullndimm 1.tel ülkemizde kullanılan band 20 yıl desteklemiyor yani şehir merk.azcik çık direk 3 g int zor bağlanıyor xiominin LG panel kullanılan tüm modellerinde ghost screen var mi8 ve MI6 kamera gündüz iyi ama gece çekimleri ise çamur bu nedenle Gcam Google camera root atılarak kuruluyor cihazlarda mi video mi muzic mi dosya bunlar kendi uygulamaları reklam çıkıyor ve ne engelleniyor nede siliniyor mi8 brick olma durumu var vs ayrıca MIUI 10 dediğim gibi sorunlu kendi tema uygulaması nda tema yüklenmiyor mail uygu.cslismiyir mi kumanda ve mi web browser sıkıntılıBen kullanıcı olarak o sorunlar ile karşılaşmadım siz Xiaomi kullandınız mı hiç. Bende arkadaslarimda ailelerinde çoğu kişiye aldırdım bir kötü dönüş dahi gelmedi. Her markadan sorunlu cihazlar var