anlıyorum o zaman müsait bir zamanda sökerim resmini çekerim barkodun , peki internetten sipariş verebiliyoruz dimiFNSSParsTR Tv çalışırken arka kapağın havalandırma peteklerinden tv nin içerisine bakın panelin arka kısımlarında ışık görebileceğiniz kısımlar var. Oradaki ışıklarda mavi ise led arızası kesinlik kazanır. Vestel servisleri hangi ledin kullanıldığını arka kapaktaki barkodtan tespit eder. Yedek parçacılar yani led satıcıları ise panel sacındaki barkodtan tespit eder siz servis harici temin edecekseniz paneldeki barkod resmine ihtiyacınız var.
söküp bakıcam en kısa zamanda , insanın gözünü yoruyorouu 65 inç tv. ledlerde say say bitmez şimdi ?
latife bir yana umarım ucuz yoldan gidersiniz, akrabalarıma ait 32 inç lg ve 32 inç samsung tv tamir ettirmiştim vaktiyle. lg 180, samsung 600 tl ye tamir edilmişti. fiyat yönünden sonuç muallakta yani, kaç sıra led arızalı ve ledlerin yapısı maliyeti arttırıp azaltacak olan etkenler.
geçmiş olsun, gelişmeler için takipteyim.
Buradan sipariş verebilirsiniz, siz bütün zoru bitirmiş siniz ? önünüzde tek kalan çift taraflı bant ile tutturulmuş ledleri çıkarmak ?hocam burdanmı siparis veriyoruz bide bunları takması kolaymı yani soket tarzındamı
İyi akşamlar.simdi oturdum kara kara düşünürken forumda aynı konu açıldığını gördüm.yaklasik 15 gün önce sağolsun Adem hocam sayesinde temin ettigim LED barları bu akşam değiştireyim diye niyetlendim.hersey iyi gitti.hucre hasarsız çıktı.eski ledleri söktüm,yenileri yerleştirdim.bir de ne göreyim farkettim ki LED barların üzerindeki LED yerleri ve sayıları aynı değil.reflektor kagittaki delikler haliyle uymuyor.ne yapayım şimdi bilemedim.bi akıl verin ustalar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
F fikoloji,
evet hocam saolsun whatsapdan ilgilendiler yarın siparis vericem. aslında samsunda oturuyorum bulabilsem kargo işiyle ugraşmazdım ama sanmıyorum mecbur siparis vericem çok teşekkürler yardım için -ekranıda misafir odasında koltugu açıp dümdüz koydum evdekileride kesin kesin tembih ettim aman dedim rüzgar bile değmesinBuradan sipariş verebilirsiniz, siz bütün zoru bitirmiş siniz ? önünüzde tek kalan çift taraflı bant ile tutturulmuş ledleri çıkarmak ?
Ekraniycok iyi muhafaza et.
Ben kabaca baktığımda diğer sitelerde daha pahalı idi , fmrled dünyası da düzgün bir site alışverişim olmadı ama buradan alanlar oldu.
hocam benimkide 43 drt uhd a type ve b type yazıyor nerden aldınız da uymadıİyi akşamlar.simdi oturdum kara kara düşünürken forumda aynı konu açıldığını gördüm.yaklasik 15 gün önce sağolsun Adem hocam sayesinde temin ettigim LED barları bu akşam değiştireyim diye niyetlendim.hersey iyi gitti.hucre hasarsız çıktı.eski ledleri söktüm,yenileri yerleştirdim.bir de ne göreyim farkettim ki LED barların üzerindeki LED yerleri ve sayıları aynı değil.reflektor kagittaki delikler haliyle uymuyor.ne yapayım şimdi bilemedim.bi akıl verin ustalar.
F fikoloji,
İyi yapmışsınız, Vestel servisinden alabilirsiniz ama verme zorunluğu yok vermeyebilirler ?bide sökerken beyaz yerde hasar oluştu bir sıkıntı olurmu dik çubukları sökerken , birde elimdeki parçanın ucu kırıldı aynısından bulabilirmiyim
evet hocam saolsun whatsapdan ilgilendiler yarın siparis vericem. aslında samsunda oturuyorum bulabilsem kargo işiyle ugraşmazdım ama sanmıyorum mecbur siparis vericem çok teşekkürler yardım için -ekranıda misafir odasında koltugu açıp dümdüz koydum evdekileride kesin kesin tembih ettim aman dedim rüzgar bile değmesin
hocam son kez birşey daha sorayim sizide yoruyorum adem hocam bi videosunda kuru bezle silin demişti beyaz şeyleri ama tozlar iyi yapışmıs galiba çok iyi çıkmıyor acaba az nemlendirip silsek gölge veya iz yaparmı sizide yorduk
hocam benimkide 43 drt uhd a type ve b type yazıyor nerden aldınız da uymadı
Anladım önünüzde 2 seçenek var 1.si tekrar doğru kod ile sipariş edeceksiniz.İyi akşamlar.simdi oturdum kara kara düşünürken forumda aynı konu açıldığını gördüm.yaklasik 15 gün önce sağolsun Adem hocam sayesinde temin ettigim LED barları bu akşam değiştireyim diye niyetlendim.hersey iyi gitti.hucre hasarsız çıktı.eski ledleri söktüm,yenileri yerleştirdim.bir de ne göreyim farkettim ki LED barların üzerindeki LED yerleri ve sayıları aynı değil.reflektor kagittaki delikler haliyle uymuyor.ne yapayım şimdi bilemedim.bi akıl verin ustalar.
F fikoloji,