msergenyalcin
Yeni Üye
- 2 Nis 2020
- 31
Öncelikle merhaba foruma yeni katıldım.
Bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor, usb girişlerine elektrik gelmiyor. Fanlar çalışıyor.
İşlemcinin ekran kartıyla da denedim malesef ekranda tepki yok.
Bilgisayarcıya götürdüm elinde anakart olmadığını ve deneyemediğini fakat sorunun %95 anakarttan kaynaklandığını düşündüğünü söyledi.
Ram leri çıkartıp pc yi açtığım zaman bip sesi gelmiyor. Anakartta hata olma ihtimalini arttırıyormuş sanırım.
Pc de takılı olan anakartın sıfırını bulamadım yeni bir anakart almayı düşünüyorum ama alırken nelere dikkat etmeliyim malesef bilmiyorum.
Bilgisayarın özellikleri:
İşlemci intel i3 core
Ekran kartı sapphire r7 240 2g ddr3
Ram elixir m2f2g64cb88b7n-cg 2gb (2 tane takılı)
Anakart pegatron ipxsb-h61
Sorunum sizce de anakartta mı? Öyleye bana anakart önerir misiniz lütfen?
edit: Forum sayesinde sorunun anakarttan değil, harddiskten kaynaklandığını öğrendim teşekkürler yardımcı olan herkese
Bilgisayarı açtığımda ekrana görüntü gelmiyor, usb girişlerine elektrik gelmiyor. Fanlar çalışıyor.
İşlemcinin ekran kartıyla da denedim malesef ekranda tepki yok.
Bilgisayarcıya götürdüm elinde anakart olmadığını ve deneyemediğini fakat sorunun %95 anakarttan kaynaklandığını düşündüğünü söyledi.
Ram leri çıkartıp pc yi açtığım zaman bip sesi gelmiyor. Anakartta hata olma ihtimalini arttırıyormuş sanırım.
Pc de takılı olan anakartın sıfırını bulamadım yeni bir anakart almayı düşünüyorum ama alırken nelere dikkat etmeliyim malesef bilmiyorum.
Bilgisayarın özellikleri:
İşlemci intel i3 core
Ekran kartı sapphire r7 240 2g ddr3
Ram elixir m2f2g64cb88b7n-cg 2gb (2 tane takılı)
Anakart pegatron ipxsb-h61
Sorunum sizce de anakartta mı? Öyleye bana anakart önerir misiniz lütfen?
edit: Forum sayesinde sorunun anakarttan değil, harddiskten kaynaklandığını öğrendim teşekkürler yardımcı olan herkese
Son düzenleme: