Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 24,157
hep birlikte nice senelere. Bayağıdır seni aramızda göremedikMutlu, sağlıklı, huzurlu seneler gençler![]()

hep birlikte nice senelere. Bayağıdır seni aramızda göremedikMutlu, sağlıklı, huzurlu seneler gençler![]()

malum iş güç koşturmaca hep aynı tantana.. daha çok çalışıp patrona daha çok kazandırmak için çabalıyoruzhep birlikte nice senelere. Bayağıdır seni aramızda göremedik![]()

özelde çalışanın Allah yardımcısı olsunmalum iş güç koşturmaca hep aynı tantana.. daha çok çalışıp patrona daha çok kazandırmak için çabalıyoruz![]()
Geçmiş olsun.İyileştiğim an buradayım sevgili gençler![]()
Rabbim acil şifalar versin inşallah sağlıkla dön aramıza inşallahİyileştiğim an buradayım sevgili gençler![]()
,Bizimkisi indirimli ürünü arıyor ben de çubuk krakerleri.İkimiz de bulamadık tabii, geç kalmışız ürün kalmamış.Biz böyle karı-koca konuşurken önümde 3 liseli genç çukulata arıyorlardı,bizim hanım peynirlere bakarken gençlerden biri arkadaşına" ya bu varya çok süper çukulata ben alıyorum kanka" dedi.Ben bunu duyar duymaz hanıma "sen eve git ben gençlere takılıyorum aldıkları çukulatayı ben de yiyeceğim "dedim
,takıldım , ama ne muhabbet ...

) Konak'a gittik 152 ye binmek için.Bu arada 508 durağında bir otobüs bekliyordu,kapısı açılınca hanıma "sorayım bakayım 508 mi" dedim.Şöför aracın yanında, durak kalabalık ama 152'den daha az kişi var.
)
,