Maksat muhabbet olsun ...

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,439
61
İyileştiğim an buradayım sevgili gençler :bye
Rabbim acil şifalar versin inşallah sağlıkla dön aramıza inşallah

278462383_534364811393356_2011212274210308740_nc6cb1155ae08fde1.jpg

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,342
66
Hanım ile alışverişteyiz,indirim varmış diye gittik şu meşhur 3 harfli dükkkana :),Bizimkisi indirimli ürünü arıyor ben de çubuk krakerleri.İkimiz de bulamadık tabii, geç kalmışız ürün kalmamış.Biz böyle karı-koca konuşurken önümde 3 liseli genç çukulata arıyorlardı,bizim hanım peynirlere bakarken gençlerden biri arkadaşına" ya bu varya çok süper çukulata ben alıyorum kanka" dedi.Ben bunu duyar duymaz hanıma "sen eve git ben gençlere takılıyorum aldıkları çukulatayı ben de yiyeceğim "dedim :hihi
İnanın çocuklar beni salmadılar "amca valla gel takıl ,sana helal olsun" dediler :hihi ,takıldım , ama ne muhabbet ...
Biri babasından bahsetti biri sevgilisinden biri annesinden. Dedim ki " bunların hepsini ilerde arayacaksınız,bu yüzden kimseyi kırmayın,küçümsemeyin, ve daha nice şeyler :)
(Hadi gerisini yazmayayım ,gençlere söz verdim çünkü)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
23,342
66
Emekli maaşımı aldım ya, bu gün Kemeraltı'na gittik hanımla.Hanıma "sen git,ben Çankaya yapacağım geleceğim ,haberleşiriz" dedim.Orada erkek-erkek hdmi birleştirici bakacağım,ama önce sevgili halile gittim, (uyducu) biraz muhabbet ettik sonra Onaran'lara gittim, genelde alacağım malzemeyi önce buraya soruyorum yoksa murat'a gidiyorum,ikisinin de fiyatları uygun oluyor malzeme için :)
Uzatmayayım, 1 kg et ,5 kangal sucuk 1 kelle ,2 kg işkembe alarak (gitti maaş :haha1 ) Konak'a gittik 152 ye binmek için.Bu arada 508 durağında bir otobüs bekliyordu,kapısı açılınca hanıma "sorayım bakayım 508 mi" dedim.Şöför aracın yanında, durak kalabalık ama 152'den daha az kişi var.
Şöför ile muhabbetimiz :

Ben - Bu araç nereye gidiyor ?
Şöför - Sen nereye gitmek istiyorsun amca
B -Aracın ön tekeri nereye giderse ( :hihi )
Ş - :haha1
Ş- Buca'ya gidecekmiş (gülerek)
B - Peki arka kısmı da Buca'ya mı gidecek yoksa sağa sapıp Gaziemir'e mi :hihi
B- Ona göre arkaya oturalım :kiskis
Duraktan topluca kahkaha koptu desem yalan olmaz :) ,
Ş - İstersen yazı tura atalım ama ben hep turayı seçerim kaybetsem de
dedi
B -Aslanım seni tebrik ediyorum, kazasız belasız yolculukların olsun
dedim
Duraktan birisi "amca neden gidiyorsun, muhabbet güzeldi valla" dedi, ona "duymadın mı hep tura seçerim diyor,tura demek Atatürk demek, uzatmanın anlamı yok yendi beni" dedim :)

Geri
Üst Alt