Horizon707
Süper Üye
- 4 Eyl 2020
- 795
Hırsızlarda sizin kadar kapasite olacağını düşünmüyorum. Belki işe ortak telefoncu varsa sıkıntı olabilir. Yoksa normal hırsızın o adrenalinle aha telefonu çaldım ya takip ederlerse diye kapatmak aklına gelmez. En azından benim teorim bu yönde umarım tezimi ispatlayacak bir durum ortaya çıkmaz Ben zamanında çok oynadım VirtualBox la filan ama Dual Boot yapmak bana daha çok uyuyor. Ne kadar gelişsede işletim sistemi içinde çalışan sanal makine yine performans olarak sınırlı kalıyor kanımca. Direkt bunun için yazılmış Hypervisor yazılımları hariç sanallaştırma pek ilgimi çekmiyor yine akıcılık yönünden. Uğraş olsun diye belki bir ara Linux KVM kullanmayı deneyebilirim. Sanal makinaya Linux kurup şifreleri buna girmenin avantajını anlamadım ama bunu biraz açıklarsanız sevinirim ?Hatırlamıyoum ama evde bakarım
Ben olsam senin yerinde ,ne telefonda ne de pcde şifre saklamam ,mesela diyelim ben de win kullanıyorum,win içinde virtualbox kurar ,linux yüklerdim ,istediğim şifreyi de girerdim ,ki oğlum böyle kullanıyor pc'yi,ama dönünce linux kuracak ,telefon etti ,"baba döndüğünde linux kuralım" dedi,cordova ile android çalışacak,linux içinde de vb ile win kuracakmış ,müzik çalışmaları için
Alarm çaldırmak: ben hırsız olsam ve senin telini çalsam alarm malarm çalmazdı .