Maksat muhabbet olsun ...

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
4 yıl oldu bırakalı sevgili The_SreT :mutlu hemde birden bıraktım,hanım bile şaşırdı :smile:

Esigara bana sağolsun normal sigarayı bıraktırdı hocam , hiç aramıyorum yani günde 2 paket Camel içerdim :hihi esigarayıda öyle çok kullanmıyorum hani günde 10ml felan , istersem bunuda hemen bırakabilirim esigara öyle bağımlılık yapmadı bende hani keyfi kullanıyorum. Bana normal sigarayı bıraktırdı yaa Allah icat edenden razı olsun mübarek insanmış :hihi

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Aynen katılıyorum,ben çok içmezdim 2 günde 1 paket,var olduğunda meltem içerdim,yanlış anlaşılma olmazsa eskiden düğünlerde çalıp-söylediğimden sıkıntı yaşamamak için melteme yönelmiş ve devamlı içmeye başlamıştım(mentollüydü meltem) ama iyiki bırakmışım da diyorum hep :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Hocam biraktigin seyleri listeler misin. :hihi
Gül gül :)
Klavye çalmayı,bateri çalmayı ,bas gitar çalmayı,sigara,yazılımlarla oynamayı,*.sh dosyaları yapmayı,motorlu çanak kurmayı,elektroniği(tam değil elektronik),dip dalmayı,
Kahve hayatım hiç olmadı mesela ,asla 15 dakika bile oturmadım kahvede :smile:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Klavye çalmayı,bateri çalmayı ,bas gitar çalmayı,sigara,yazılımlarla oynamayı,*.sh dosyaları yapmayı,motorlu çanak kurmayı,elektroniği(tam değil elektronik),dip dalmayı,
Emeklıgım yakın olsa senın yan parselı bana alalım derdım ama 25 yılım var :haha1

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Valla olur,benimkide zaten büyük değil o kadar,3.600 metrekare,bateri köyde,dağıttım duruyor,klavyem Gaziemirde,arada tıklatıyorum :) bas gitarı arkadaşın yeğenine verdim,amfiyle beraber.
Ama bu arada kendime 12+1 mixser amfi yaptım,tamamen el yapımı,ekolu :) Shure 565sd-lc mikrofonum halen duruyor,bazen köyde çalıyordum ,artık bıraktım çalmıyorum.

EK:
Sana iyi geceler ...
12+1 amfi derken,tek giriş solo gitar içindi,distirsiyonlu giriş,amfi şu anda Çiğlide arkadaşta duruyor,bendeki klavye italyan GEM VS1,Çiğlideki evi öğrencilere vermiştim,kiraya,(miras evdir) ,onlarda müzikle uğraşıyorlardı,bir kere takıldım gençlere,tüm ekipmanlarımı onlara kullanmak için vermiştim,ama maalesef eve hırsız girmiş,çocukların pc,aletleri,benim düğünlerde kullandığım amfilerimi (kabinler hariç götüremişler iyiki),ufak tefek ne varsa götürmüşler,12+1 amfiyi onun için yapmıştım.:smile:

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Yazılım mazılım pek merakım yok, en azından eksiklik duyduğum bir şey değil zira 48kb bilgisayar ile 1981-82 yıllarında dergilerden bakıp 10 For i=0to7 diye başlayan BASIC kodları yazmaya başlayarak girmiştim bilgisayar dünyasına. Ancak hayatımda duyduğum büyük eksikliklerden birisi bir enstrüman çalabilmek olmuştur. Sebebini bile bilmediğim bir şekilde Elektro Gitar ve Bateri hep bana çok yakın gelmiştir veya kendimi onları çalabilecek şekilde hayal etmişimdir, Sanki acaip bir stres atma yöntemiymiş gibi geliyor bana. :alala

Şu adamları aylardır her gün en az bir kere gıpta ile izliyorum :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Valla stres atma olayına aynen katılıyorum,hele bateriyi ,yaşamak lazım :smile:
Bükemediğin eli öpeceksin derler,bilirsin ,her nekadar düğün çalgıcısı olsak da aramızda tatlı bir rekabet vardı,işte diğer orkestradan bir arkadaşım vardı ki bateri resmen konuşuyordu,inan onu dinlemeye giderdim boşta kaldığımızda, bana "alocum,gel tıngırdat" dediğinde bagetleri elime bile almazdım :) sonra bize katıldı,bende bas gitara geçtim,aslında fazla çalmadım desem yeridir,zaten toplam 16 yıl yaptım bu işi ama 8 yıl tek başınaydım,ve yugoslav göçmeni dostlara çaldım-söyledim,mükemmel geçti 8 yılım,eh,gitmediğim yer de kalmadı Manisa,Akhisar,Muğla,Denizli,Aydın Turgutlu ...Mükemmel günlerimdi.Genelde Çiğli tuzla mahallesinde ve maltepe de çalıyordum,çok anım var çooook :smile:
Bu arada halen toplanırız arada,hatta bir yerde çalalım diyen bile var içimizde :smile:

EK:
Ekliyeyim,sevgili Ado,millet kazandığı paraları bir türlü yedi-içti,biz 2 arkadaş ev aldık,çok şükür kendi evimizde oturuyoruz,1998 sonunda bıraktım müzisyenliği,hanım bırak artık dedi o zaman

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Valla stres atma olayına aynen katılıyorum,hele bateriyi ,yaşamak lazım :smile:
Bükemediğin eli öpeceksin derler,bilirsin ,her nekadar düğün çalgıcısı olsak da aramızda tatlı bir rekabet vardı,işte diğer orkestradan bir arkadaşım vardı ki bateri resmen konuşuyordu,inan onu dinlemeye giderdim boşta kaldığımızda, bana "alocum,gel tıngırdat" dediğinde bagetleri elime bile almazdım :) sonra bize katıldı,bende bas gitara geçtim,aslında fazla çalmadım desem yeridir,zaten toplam 16 yıl yaptım bu işi ama 8 yıl tek başınaydım,ve yugoslav göçmeni dostlara çaldım-söyledim,mükemmel geçti 8 yılım,eh,gitmediğim yer de kalmadı Manisa,Akhisar,Muğla,Denizli,Aydın Turgutlu ...Mükemmel günlerimdi.Genelde Çiğli tuzla mahallesinde ve maltepe de çalıyordum,çok anım var çooook :smile:
Bu arada halen toplanırız arada,hatta bir yerde çalalım diyen bile var içimizde :smile:

EK:
Ekliyeyim,sevgili Ado,millet kazandığı paraları bir türlü yedi-içti,biz 2 arkadaş ev aldık,çok şükür kendi evimizde oturuyoruz,1998 sonunda bıraktım müzisyenliği,hanım bırak artık dedi o zaman

Biz erkekler aklın yolunu ve ne zaman hanım sözü dinlenmesi gerektiğini iyi biliriz :)
Belki de zamanında bırakmanın verdiği tad ve haz ile bu kadar güzel anıyorsunuzdur o günleri. Demek ki Eşinizin tercihi nokta atışı olmuş :ok

Hakkınızda hayırlısı ve mutlu günlerin devamına vesile olur inşallah :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
:smile: Aslında bırakmamım hikayesi var da sonra anlatırım artık,zaten bu topiği 1 yıl reverve etmiştim hatırlarsan :hihi
Ama şunu da yazayım,ben program olayına meşhur amiga500 ile girmiştim,Türkiye'yi bilmiyorum ama o yıllar amiganın oyununu kıran ve Türkçe yapan İzmir'de ilk kişiydim,ne maceraydı,İzmirde bir bilgisayar firması iş teklifi bile etmişti ozamanlar,çünkü diskete kopyalayıp her bilgisayarcıya götürmüştüm inat için :haha1
Annem rahmetli ne kızmıştı bana...
Yav ,neyse bir gün yazarım buralarda artık :sneaky:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
:smile: Aslında bırakmamım hikayesi var da sonra anlatırım artık,zaten bu topiği 1 yıl reverve etmiştim hatırlarsan :hihi
Ama şunu da yazayım,ben program olayına meşhur amiga500 ile girmiştim,Türkiye'yi bilmiyorum ama o yıllar amiganın oyununu kıran ve Türkçe yapan İzmir'de ilk kişiydim,ne maceraydı,İzmirde bir bilgisayar firması iş teklifi bile etmişti ozamanlar,çünkü diskete kopyalayıp her bilgisayarcıya götürmüştüm inat için :haha1
Annem rahmetli ne kızmıştı bana...
Yav ,neyse bir gün yazarım buralarda artık :sneaky:

Bizim programcılık, kendimiz oynayabileceğimiz oyunları dergiden yazmaktan öteye geçmedi. Her ne kadar sonraki yıllarda Python programlama dili vs vs dalsam da cidden şu yazılım işine, Cep telefonu dünyasına, Erkeklerin hastası olduğu araba mevzularına ve en önemlisi ise futbola hiiiiç ama hiç merakım olmadı :kiskis

Tamamdır abicim biz buradayız, ne zaman istersen sohbete devam.

Ben gider yatar gaaari, herkese iyi geceler olsun :ok

Geri
Üst Alt