The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,423
4 yıl oldu bırakalı sevgili The_SreThemde birden bıraktım,hanım bile şaşırdı :smile:
Esigara bana sağolsun normal sigarayı bıraktırdı hocam , hiç aramıyorum yani günde 2 paket Camel içerdim

4 yıl oldu bırakalı sevgili The_SreThemde birden bıraktım,hanım bile şaşırdı :smile:
Gül gülHocam biraktigin seyleri listeler misin.![]()
Emeklıgım yakın olsa senın yan parselı bana alalım derdım ama 25 yılım varGül gül
Klavye çalmayı,bateri çalmayı ,bas gitar çalmayı,sigara,yazılımlarla oynamayı,*.sh dosyaları yapmayı,motorlu çanak kurmayı,elektroniği(tam değil elektronik),dip dalmayı,
Kahve hayatım hiç olmadı mesela ,asla 15 dakika bile oturmadım kahvede :smile:
Gül gül
Klavye çalmayı,bateri çalmayı ,bas gitar çalmayı,sigara,yazılımlarla oynamayı,*.sh dosyaları yapmayı,motorlu çanak kurmayı,elektroniği(tam değil elektronik),dip dalmayı,
Kahve hayatım hiç olmadı mesela ,asla 15 dakika bile oturmadım kahvede :smile:
Valla stres atma olayına aynen katılıyorum,hele bateriyi ,yaşamak lazım :smile:
Bükemediğin eli öpeceksin derler,bilirsin ,her nekadar düğün çalgıcısı olsak da aramızda tatlı bir rekabet vardı,işte diğer orkestradan bir arkadaşım vardı ki bateri resmen konuşuyordu,inan onu dinlemeye giderdim boşta kaldığımızda, bana "alocum,gel tıngırdat" dediğinde bagetleri elime bile almazdımsonra bize katıldı,bende bas gitara geçtim,aslında fazla çalmadım desem yeridir,zaten toplam 16 yıl yaptım bu işi ama 8 yıl tek başınaydım,ve yugoslav göçmeni dostlara çaldım-söyledim,mükemmel geçti 8 yılım,eh,gitmediğim yer de kalmadı Manisa,Akhisar,Muğla,Denizli,Aydın Turgutlu ...Mükemmel günlerimdi.Genelde Çiğli tuzla mahallesinde ve maltepe de çalıyordum,çok anım var çooook :smile:
Bu arada halen toplanırız arada,hatta bir yerde çalalım diyen bile var içimizde :smile:
EK:
Ekliyeyim,sevgili Ado,millet kazandığı paraları bir türlü yedi-içti,biz 2 arkadaş ev aldık,çok şükür kendi evimizde oturuyoruz,1998 sonunda bıraktım müzisyenliği,hanım bırak artık dedi o zaman
:smile: Aslında bırakmamım hikayesi var da sonra anlatırım artık,zaten bu topiği 1 yıl reverve etmiştim hatırlarsan
Ama şunu da yazayım,ben program olayına meşhur amiga500 ile girmiştim,Türkiye'yi bilmiyorum ama o yıllar amiganın oyununu kıran ve Türkçe yapan İzmir'de ilk kişiydim,ne maceraydı,İzmirde bir bilgisayar firması iş teklifi bile etmişti ozamanlar,çünkü diskete kopyalayıp her bilgisayarcıya götürmüştüm inat için
Annem rahmetli ne kızmıştı bana...
Yav ,neyse bir gün yazarım buralarda artık :sneaky:
Sek mi olsun abitarık uğur Uzun zamandır karşılıklı çay içemedik gardaş
![]()