Maksat muhabbet olsun ...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
enflasyon açıklandığından beri
kimsenin pek keyfi yok :hihi

Abi bir an önce seçimler bitsin ve mümkünse bu ülkede uzun süre artık seçim lafı duymak istemiyorum.
Yalandan bize dayatılan ''İyiyiz süperiz harikayız uçuyoruz şahlandık gidiyoruz'' saçmalıklarından acilen kurtulup bir an önce gerçek dünyaya dönebilmek istiyorum.

Sonrasında herkes gerçek durumunu görür ona göre hareket eder, sonra biz de bakarız artık Adana yolları mı yoksa başka bir yer mi taştan :kiskis

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
enflasyon açıklandığından beri
% 10. küsur zam,%11 bile değil,,mis gibi işte,daha ne diyeyim ki bu zammı aynı zamanda bizi dinleyen ; 2 bacanağıma,büyük baldızıma,büyük kayınbiraderim ve eşine,bir kaç "hanım'dan" yeğenime,çok sevdiğim çocukluk arkadaşıma,orkestradan lakabı" inek" olan bülente ,va daha ismini hatırlıyamadığım binlerce kişiye ithaf ediyorum,umarım bizi dinliyorlardır :nanik

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Abi bir an önce seçimler bitsin ve mümkünse bu ülkede uzun süre artık seçim lafı duymak istemiyorum.
Yalandan bize dayatılan ''İyiyiz süperiz harikayız uçuyoruz şahlandık gidiyoruz'' saçmalıklarından acilen kurtulup bir an önce gerçek dünyaya dönebilmek istiyorum.

Sonrasında herkes gerçek durumunu görür ona göre hareket eder, sonra biz de bakarız artık Adana yolları mı yoksa başka bir yer mi taştan :kiskis
Bugün kredi icin bankayla gorustum secimden sonra ucacagiz dedi. :haha
elini cabuk tut demeye getirdi.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ve ABBA :smile: resim koymuyorum bu kez,önceki gün koymuştum:cal
Hanım uyudu,sesini açamıyorum fazla,kendime bir kulaklık ayarlamam lazım:redface:

Geri
Üst Alt