Bugün hanım Çiğli'ye gidecekti,onu izbana bıraktım ,sonra doğru jakabo53'ün dükkana gittim,şu programa bakmaya
Dükkandan içeriye girdim ve "Arkadaş habire size telefon ediyorum,suyumuz bitti diye,hiç alaka göstermiyorsunuz" dedikten
sonra ,karşımdaki kişinin kim olduğundan iyice emin olmak için de , hemen arkasından ekledim "memleket neresi" dedim
"Rize abi" dedi ,içimden "tamam alo doğru kişi" dedim
Ama jakabo53 de bana "abi siz nerden aramıştınız" deyince ona "tavsiyeforum"dan dedim
Tabii hemen kalkıp hoşgeldin abi dedi.Ama meğer kendileri kuzeniyle beraber yeni bir program yazmışlar ,inanın çok sevindim,
test etti ve bana gösterdi,telefon çalınca ,hemen kim aramış ve adresi görünüyordu
Bunu paraya çevir mutlaka dedim,basit ama süper bir program (gerçi programı bana göstermedi,abi şimdi kaparsın falan ,nemelazım dedi
)
Çok efendi,dürüst ve terbiyeli bir genç,etrafına da sevdirmiş kendini,evinin anahtarını bırakandan tutun,eşyasını teslim edene kadar yani.
Eee,geleceğim dediğimde mutlaka giderim,bir günde Alaybey'de, ömerin iş yerine gideceğim bakalım ,onda su da yok ki ,kendimi nasıl tanıtsam acaba.