Teşekkür ederim ,hoşbuldum sevgili osmanke, bu gün biraz fazla koşturmaca ile geçti, forumu cevaplıyayım zamanım kalırsa anlatırımselamunaleyküm tüm dostlara teraspy sende hoşgeldin
Tamamdır sen bak işine ben buralardayımTeşekkür ederim ,hoşbuldum sevgili osmanke, bu gün biraz fazla koşturmaca ile geçti, forumu cevaplıyayım zamanım kalırsa anlatırım
Gece gece değil abi, saat öğleden sonra 3 gibi dağıtmaya başladım, bi 45 dakka oluyor topladım bitti.Ne iş yaptın gene gece,gece
Bak okumamış yazdıklarını gördün müGece gece değil abi, saat öğleden sonra 3 gibi dağıtmaya başladım, bi 45 dakka oluyor topladım bitti.
Kurutucu kurutmamaya başlamıştı. 2saat 45dakkalık program 4-5 saate uzayınca, legoculuk oynadım kurutucu ile.
Teşekkür ederim ,hoşbuldum sevgili osmanke, bu gün biraz fazla koşturmaca ile geçti, forumu cevaplıyayım zamanım kalırsa anlatırım
Hasta komşu vardı dün yazmıştım, bu gün aradı,raporları çıkacakmış hadiiii bir yukarı bir aşağı, meğer spazm geçirmiş öyle dendi.hala hastanede yatıyor kontrol altındaymış.Çocuklarını aradım "pat" diye söylemeden ama hızlı şekilde."gelseniz iyi olur kızım" dedim,galiba bypass olacak en azından çocukları başında bulunsun istedim ama yalnız da bırakmadık hastanede.Koşturmaca işte...Tamamdır sen bak işine ben buralardayım
Kolaylıklar dilerim. Bazan böyle üstüste geliyor işte...Hasta komşu vardı dün yazmıştım, bu gün aradı,raporları çıkacakmış hadiiii bir yukarı bir aşağı, meğer spazm geçirmiş öyle dendi.hala hastanede yatıyor kontrol altındaymış.Çocuklarını aradım "pat" diye söylemeden ama hızlı şekilde."gelseniz iyi olur kızım" dedim,galiba bypass olacak en azından çocukları başında bulunsun istedim ama yalnız da bırakmadık hastanede.Koşturmaca işte...
İyi geceler, mutlu rüyalar. Sağlıkla kalın, ben de kaçem gari.Sanırım içinizden en erken ben çokıyorum, iyi geceler sizlere
geçmiş olsun sendende allah razı olsun yardımların içinHasta komşu vardı dün yazmıştım, bu gün aradı,raporları çıkacakmış hadiiii bir yukarı bir aşağı, meğer spazm geçirmiş öyle dendi.hala hastanede yatıyor kontrol altındaymış.Çocuklarını aradım "pat" diye söylemeden ama hızlı şekilde."gelseniz iyi olur kızım" dedim,galiba bypass olacak en azından çocukları başında bulunsun istedim ama yalnız da bırakmadık hastanede.Koşturmaca işte...