Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,826
2 saat sonra arka taraftaki masa,sedir vb duz zemine kepitirsingözün arkada kalmasın ustacım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sabaha kadar pc başında dikilcem Nöbetçi eczane
2 saat sonra arka taraftaki masa,sedir vb duz zemine kepitirsingözün arkada kalmasın ustacım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sabaha kadar pc başında dikilcem Nöbetçi eczane
o tarafa gelirsem çay borcunafiyet olsun vallahi çayı severim ben özellikle lipton a doyum olmuyor ya
adanaya gelirim belki ayaklarım için muayne olmam lazım hataya gelirsen baştacı gelo tarafa gelirsem çay borcun
Bu tarafa gelirsen kahve borcum olsun.
gel hataya emmim ısmarlarızTamam ,yemek görüntüleri arka sayfada kalmış,yazabilirim artık
Yav ben emekli adamım öyle her şeyi alıp yiyemiyoruz,hele bu zamanda, ne o öyle feysbukta hava atar gibi yemek fotoları,insanın canını çektiriyorsunuz
NOT:
Benim feysbukum yok ama hanım gösteriyor bazen,"bak alo , falan ne paylaşmış" diyor,bakıyorum ohooo,soğan 7 TLmiş,kimin umurunda,bir masa,üzerinde kebablar,neyse ,bak kendim yazdım yine canım çekti,fakirliğin gözü kör olsun
Ohooo sevgili Koro96,bilet parasına et alır yerim <---- "Şaka tabii" desem de gerçek payı da var hanigel hataya emmim ısmarlarız
Emmim yedigimiz seyler oyle pahali seylerde degil ki.Tamam ,yemek görüntüleri arka sayfada kalmış,yazabilirim artık
Yav ben emekli adamım öyle her şeyi alıp yiyemiyoruz,hele bu zamanda, ne o öyle feysbukta hava atar gibi yemek fotoları,insanın canını çektiriyorsunuz
NOT:
Benim feysbukum yok ama hanım gösteriyor bazen,"bak alo , falan ne paylaşmış" diyor,bakıyorum ohooo,soğan 7 TLmiş,kimin umurunda,bir masa,üzerinde kebablar,neyse ,bak kendim yazdım yine canım çekti,fakirliğin gözü kör olsun
aynenEmmim yedigimiz seyler oyle pahali seylerde degil ki.
cigerin porsiyonu 18-20tl
biberin kilosu 20tl
beklemediğim ağaç oluyoz yeni sürüm beklerkenHerkese Hayirli Gunler.
keyifler nasil forumdaşlar.