Maksat muhabbet olsun ...

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,205
60
Teşekkür ederim ,yarın hanımı götüreceğim DR.(kontrole) işte bazen mecburen çıkıyoruz sıcaklarda Allah'tan sabahtan gideceğiz(10 da randevusu,İzban ile gideceğiz,8:30 da binmemiz gerekecek :) ), ee,tabii eve dönüş öğle sıcağında olacak mecburen :bilmiyom
E şartmıydı erken saate almanız mesela 15,00 gibi olsaydı hem sıcak gitmiş olur hem serin,serin gidip,gelirdiniz :bilmiyom

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
E şartmıydı erken saate almanız mesela 15,00 gibi olsaydı hem sıcak gitmiş olur hem serin,serin gidip,gelirdiniz :bilmiyom
Lahavleee, bu saate randevu bulmamız bile bizim için süper olay, kaç gündür takip ediyoruz, hem ben hem oğlum , ancak bu saati bulabildik yani mecburen aldık artık, bakalım yarın ne olacak :alala

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,205
60
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,049
Aracımı atölyesine tamire götürdüğümde tesadüfü şekilde tanışğım, Samimiyet ve kafa uyumuyla 6 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi.

Önceki gün arkadaşıma lösemi tanısı konuldu. 2 aylık tedavisi süresinde yanında olmam gerekiyor. Bu süreçte forumda ki mesajlara geçikmeli dönüş yapabilirim.

Acil durumda (Sunucu kaynaklı forum kapanırsa) bana cepten ulaşabilirsiniz.

Deimos Çevrimiçi

Deimos

VIP
6 Nis 2018
876
Aracımı atölyesine tamire götürdüğümde tesadüfü şekilde tanışğım, Samimiyet ve kafa uyumuyla 6 senedir yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi.

Önceki gün arkadaşıma lösemi tanısı konuldu. 2 aylık tedavisi süresinde yanında olmam gerekiyor. Bu süreçte forumda ki mesajlara geçikmeli dönüş yapabilirim.

Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun Sota Sota , Allah yardımcısı olsun

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,205
60

Çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,257

Geçmiş olsun.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65

Geçmiş olsun sevgili Sota Sota ,arkadaşına da selamlarımı iletiyorum ,söylersen sevinirim,erken teşhis ise çok iyi bizim akrabalarda vardı hepsi erken teşhis ile kaç yıldır aramızda,hele yeğenin 2 evladı oldu ama kontrolleri hala devam ediyor.

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
Top Poster Of Month
13 Tem 2021
3,205
60
Nabıyon beyaa iyimisin dün youtube,de bir video izledim hani benim LG tv vardı ya onu dijutsu yapacaktık şimdi vazgeçtim vestel yapacam :haha:ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,790
65
Başka birşey ikram edelim :kiskis :bye
Ayın 12.sinde muhtemelen İstanbul yapacağız büyüğümle,hatta Balıkesir- Bursa- Çanakkale- Avcılar (ben ineceğim arabadan Avcılar'da,kardeşime gitmek için) ,E. abi yola devam edecek ,Bakırköy'de kardeşlerinde kalacak ,16'sında beni Avcılar'dan alacak İzmir'e döneceğiz :) Belki ben de sevgili kardeşleri ile görüşebilirim, tabii ölmez sağ kalırsak, yarın kız kardeşimi arayacağım bakalım o günler evdeler mi :)

Geri
Üst Alt