Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Savunmaya bak
Savunmaya bak
Sahibinden satılık emlaklara baktım bugün,yeni başlık açılmış veya ben yeni gördüm,bankalar emlakçılığa başlamışlar maalesef,hani radar dedin de :confused:Aman abi ortam tehlikeli
Baksana Fatih Portakal Kardeşimiz de radara girdi
Abi devletimiz (hükümet mi desek) faiz vermek üzere döviz toplamaya başlayıp bankacılığa soyununca, bankacıların emlakçılık yapması yadırganmamalı. ?Sahibinden satılık emlaklara baktım bugün,yeni başlık açılmış veya ben yeni gördüm,bankalar emlakçılığa başlamışlar maalesef,hani radar dedin de :confused:
Benim sisteme apache+php güncellemesi gelince bekledim biraz,hemen cevap veremedim ...bankacıların emlakçılık yapması yadırganmamalı.
Benim sisteme apache+php güncellemesi gelince bekledim biraz,hemen cevap veremedim ...
Fatih Portakal "cevap vermiyorum" dedi,bende banka konusunda cevap vermiyorum
:smile:'cevap vereceğimi düşünerek koltuklarınıza oturduysanız'' diye cümleye başlayınca bir an kendimden tereddüt ettim yanlış bir şey mi yaptım acaba diye zira her akşam zaten sırf Fatih için bu haber bültenini izliyor olsam da, bu akşam ayrı bir merak içerisindeydiö ne cevap verecek diye ?
Ben de takip ediyorum, şu an NTV uyarı alt yazısı geçiyor yine.:smile:
Havalar da burada bayaa yağışlı,haberle beraber yağış da başladı ,aha dedim sel geliyor :unsure:
İnan sinir olduk,birde arıyorsun ,cevap hak getire ,yok yağmur nedeniyle,yok nem ,dedim "salakız ya,anlayamadık yağmurdan olduğunu ,ondan aradım",sonrada beyfendi,beyfendi v.sTurkcell 4.5G süperbox aklımı çeliyor.
279tl
Birde cihazi invertere bagla. Dünya yansa haberin olmaz
4 bolunupİnan sinir olduk,birde arıyorsun ,cevap hak getire ,yok yağmur nedeniyle,yok nem ,dedim "salakız ya,anlayamadık yağmurdan olduğunu ,ondan aradım",sonrada beyfendi,beyfendi v.s
Sevgili Sota,ben emekli adamım,ayda 280 tl veremem zaten,ancak 65tlye adsl maalesef.