Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Muhabbet GECE üzerinden dönüyor ama herkes gündüz yazıyorBen portakal suyu alayım,gece muhabbetinde iyi gider ...
Muhabbet GECE üzerinden dönüyor ama herkes gündüz yazıyorBen portakal suyu alayım,gece muhabbetinde iyi gider ...
Yok ,ben gece de yazarım ama şu günler farklı işlerle meşkul olduğumdan yorgunluktan doğrru yatağa <---- Burada hafif gülümseme var,resim olmadığından yazıyla yazdımMuhabbet GECE üzerinden dönüyor ama herkes gündüz yazıyor
Muhabbet GECE üzerinden dönüyor ama herkes gündüz yazıyor
Aha gecelerin adamı geldi.
Yok ,ben gece de yazarım ama şu günler farklı işlerle meşkul olduğumdan yorgunluktan doğrru yatağa <---- Burada hafif gülümseme var,resim olmadığından yazıyla yazdım
Aha gecelerin adamı geldi.
GECE kelimesini bile duyması yetiyor bu kardeşimiz için
Ben gençliğimde ( ) düğün çalgıcısıydım,15 yıl yaptım,benim uykusuzluğum oradan kaldı,çoğu zaman hanım da oturur,çünkü o da benim eve dönmemi beklerdi hep,Günün en güzel zaman dilimi
Gününüz güzel geçsin arkadaşlar.
Valla hep böyle denir de,sonunda limonatayı zor içerizSota demişki ... ' Alıntı:Çok güzel birşeyler olacak ızcık daha dayanın.
Eeee,hani gececilerAstra 12148 H'de Deluxe music yine Nightflight yayınına başladı,tüm gececilere duyurulur -köyde olacaktım ki sesini de açayım iyicene-