O nasıl olacak efendim?
Resimdeki gibi pirizden fişi çektimmi hoop grubun fişi çekilmiş olacak beyaaaO nasıl olacak efendim?
Şimdiden gelmiş, geçmiş olsun. Hayırlı geceler.Ben bu gece erken kaçar dostlar yarın erken kalkıp hastane işleri var herkese hayırlı geceler
Üniversite hastanahesine gittik ,acil ilaç ve soğuk zincir ,dönüşte de oradan alınan soğuk zinciri Adnan menderes'ten kargoladık,durmadık yani , ama bahsettim abime ,"alocum işimiz hafif olduğunda gideriz" dediBen bunu sorarım.
Menemen'e gelirseniz bende beklerim abimÜniversite hastanahesine gittik ,acil ilaç ve soğuk zincir ,dönüşte de oradan alınan soğuk zinciri Adnan menderes'ten kargoladık,durmadık yani , ama bahsettim abime ,"alocum işimiz hafif olduğunda gideriz" dedi
Bu arada Manisa'ya da aynı şekilde gidip geldik ,hiç eğlenmedik ,sadece nostalji için eski virajlı yolu kullandık
Aleyküm selam efendim.selamunaleyküm forum dostları
Yazıyı henüz anladım. Sanırım Sayın Ertuğrul Emmi' miz Soğuk zincir taşıma işiyle iştigal. (Mutlaka konuşmuşuzdur ancak artık hafıza zayıfladı, mazur görün.) İlk başta rahatsızlıkla ilgili bir gidip gelme sandım geçmiş olsun diyecektim. Sonra iş olduğunu anladım, bereketli olsun demem daha doğru olacak sanırım. Müsait zamanınızda beklerim, başımın üstünde yeriniz var biliyorsunuz.Üniversite hastanahesine gittik ,acil ilaç ve soğuk zincir ,dönüşte de oradan alınan soğuk zinciri Adnan menderes'ten kargoladık,durmadık yani , ama bahsettim abime ,"alocum işimiz hafif olduğunda gideriz" dedi
Bu arada Manisa'ya da aynı şekilde gidip geldik ,hiç eğlenmedik ,sadece nostalji için eski virajlı yolu kullandık
Evet konuşmuştuk Hatta o gün bana "alocum veliyi de ararsın ( Domestos ) müsaitse çayını içeriz" demişti.Ama "yeter ki bize zaman denk gelsin" demeyi de ihmal etmedi tabiiYazıyı henüz anladım. Sanırım Sayın Ertuğrul Emmi' miz Soğuk zincir taşıma işiyle iştigal. (Mutlaka konuşmuşuzdur ancak artık hafıza zayıfladı, mazur görün.) İlk başta rahatsızlıkla ilgili bir gidip gelme sandım geçmiş olsun diyecektim. Sonra iş olduğunu anladım, bereketli olsun demem daha doğru olacak sanırım. Müsait zamanınızda beklerim, başımın üstünde yeriniz var biliyorsunuz.
Bilemiyorum ,arm nedir ki Şaka bir yana bize ancak yetişecekler bunlar,gerçi çok iddialılarmış duyduğuma göre , bakalım göreceğiz artık.2021 de bir şeyler başlamıştı zatenBu arada;
teraspy Emmi. Windows 11' den itibaren arm çekirdeğine uygun kurulum dosyalarını yayımladı. Sanıyorum, emuelec ile birlikte benim uzunca bir süre çekim, montaj v.b. için ortadan kaybolma zamanım geldi.
Küçük bir not daha; Evdeki 4 sistemin üçünü windows 11' e yükselttim. Sürücüler biraz zorladı ama performans windows 7 ayarında.
Çekirdeğe Linux subsystem' in eklenmesi (Windows 11 ile) göstergeydi zaten.Bilemiyorum ,arm nedir ki Şaka bir yana bize ancak yetişecekler bunlar,gerçi çok iddialılarmış duyduğuma göre , bakalım göreceğiz artık.2021 de bir şeyler başlamıştı zaten
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.