şüphelenmiyor değilimEmmide haffi yollu vampirlik var.
dikkat et geceleri ortaya cikiyor
gündüzleri arazi.
Hımm,anladım ,o zaman değişim olmadan önce tvnin panelinin de bilinmesi lazımO zaman sorayım hosbulduk,paneli nasıl görüyoruz?
Tühhh,kaçırdım ben desene ☹ gerçi çok sevmem ama izlemek isterdim...Selamlar ...
CBC sport ta juve maçını izledim . Cristiano şov yaptı tek başına türü sırtladı ...
1- Zaten bir "hayır" desinler, kırarım kemiklerini <---Şakaydı tabiiHımm,anladım ,o zaman değişim olmadan önce tvnin panelinin de bilinmesi lazım
Ben internetten ilgilendigim tv nin teknik özelliklerini inceliyorum önce, hangi anakart takili ona bakiyorum,tv lerin enerji tüketiminin birbirine yakin olmasina dikkat ediyorum ve kasa tipine bakiyorum incemi kalin mi? Kalin kasalar %90 tcon olmayan tvler ama panel uyumsuzlugu yazilimla halledilebiliyorama dedigim gibi tconlu panelde 1- fikoloji ve teknovest olmadan olmaz ..
bende iki tane farkli girisleri olan mb97 var mb130s taktim tcon u baglayinca tv reaksiyon vermiyor kabloyu cikarinca standbye yaniyor ama kumanda uyumsuzlugu oldugu icin fazlasini test edemedimbendeki mb97 olanın içinde
mb91 95 97 biririne uyuyor diger sayfada yazmistim uymayan mb130s e mb9x lu kumandalar.mb130s in kumandasi yoktumb9x serilerinde,eminmisin