teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Gevrek haaaa,hemde kaşarlı... karnım acıktı iyimi,bişeyler atıştırayım bariKuru çay tabi ki olmamış yanına kaşar ve simit
Gevrek haaaa,hemde kaşarlı... karnım acıktı iyimi,bişeyler atıştırayım bariKuru çay tabi ki olmamış yanına kaşar ve simit
Kahvaltida Ciger Ismarlarsan bu is çözülür.Kuru çay tabi ki olmamış yanına kaşar ve simit
Emmi aksama kadar tupu doldurupGevrek haaaa,hemde kaşarlı... karnım acıktı iyimi,bişeyler atıştırayım bari
Akşama kadar "bakayım bunu silersem ne olur" diye bakınıyorumEmmi aksama kadar tupu doldurup
gece olduğunda ataga geciyorsun.
Aci bize yahu.
if beko is admin
else malo is admin
elseif return
demin arkadaşa kaşarlı yumurta yaptırdım Allah affetsinGevrek haaaa,hemde kaşarlı... karnım acıktı iyimi,bişeyler atıştırayım bari
Kahvaltıda mıKahvaltida Ciger Ismarlarsan bu is çözülür.
Emmi aksama kadar tupu doldurup
gece olduğunda ataga geciyorsun.
Aci bize yahu.
abiii?
Abimmmmmmdemin arkadaşa kaşarlı yumurta yaptırdım Allah affetsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kahvaltıda mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
abiii?
Şükür kavuşturanaofisteyim abi napiyim karabulutlarla uğraşmaya devam ediyoruz,ondan gözükmüyorum.İşler kesat kış sezonu artı çalıştığımız belediyelerin başkanları aday gösterilmemeleri biraz zorladı bizi.Sen naptın taşınma oldu mu kaldımı şubatıda geçtikAbimmmmmm
Bu sefer denk geldik nihayet ?
Nasılsın neler yapıyorsun? Seçim önü haber yoğunluğu mu var sizde? Wp de de pek göremiyorum seni
Şükür kavuşturanaofisteyim abi napiyim karabulutlarla uğraşmaya devam ediyoruz,ondan gözükmüyorum.İşler kesat kış sezonu artı çalıştığımız belediyelerin başkanları aday gösterilmemeleri biraz zorladı bizi.Sen naptın taşınma oldu mu kaldımı şubatıda geçtik
Kahvaltida yemek makbuldur.Kahvaltıda mı
Yiyelim de kahvaltıda da olurKahvaltida yemek makbuldur.
Herşey gönlünce olsun abim.Seçeceğin yeri bildir de tatil rotamızı ona göre belirleyelim )) AdoBu pazar kordonda bir kahvaltılı toplantı sonrası nihai kararımı vereceğim kardeşim.
Yeldoş ile çok konuşuyoruz, sanki büyük bir tarafımız kalmak istiyor,o streslere bir daha girmek istemiyor gibi ama bakalım nasip