T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Haberde tek taraflı belediye açıklaması var vatandaşla ilgili bir şey yok durum böyle olduysa vatandaş özür dilerdi diye düşünüyorum nerde bu vatandaş kayboldu
özür mü o ne ki.!Haberde tek taraflı belediye açıklaması var vatandaşla ilgili bir şey yok durum böyle olduysa vatandaş özür dilerdi diye düşünüyorum nerde bu vatandaş kayboldu
Teşekkür ederim yıldırım valla hava sıcak,mıcak ben çaysız duramıyorum sizi bilmem az önce 1 demlik bitti
Teşekkür ederim yıldırım valla hava sıcak,mıcak ben çaysız duramıyorum sizi bilmem az önce 1 demlik bitti
50 senedir kullanıyorum ama keşke bırakabilsem ama beyin şuan buna müsait değil yani hazır değilCigara kullanıyorsan çay yada kahve herzaman gider
Müsait olan burda oluyor Emmi huu seni soruyorlar nerdesinBizim tayfa yine kayıp iyi dinlendiler 2 gündür maşallah
online,da gözükmüyor gizli tanık galibaMüsait olan burda oluyor Emmi huu seni soruyorlar nerdesin
Evde kapalı kaldı biraz geziyordur Emmi foruma zamanı kalmıyor galiba gezmektenonline,da gözükmüyor gizli tanık galiba
Kiloları atıyor heralde öyle diyorduEvde kapalı kaldı biraz geziyordur Emmi foruma zamanı kalmıyor galiba gezmekten