Hepsini birgune sigdirma işlerini yorucu olurŞimdi ben de onu hatırladım siz sorunca. Son zamanların en erken kalkışıydı bu sabah. Gözlerimi zor açmıştım. Bir gün önceden de araba muayenesi çarşıdaki işler derken pertim çıkmıştı. Demek benim uykusuzluk iki günlükmüş.
Bizim yerleşim merkeze uzak olduğu için çok fazla git gel yapamıyorum. Aslında ben de hiç sevmiyorum biriktirmeyi ama hayat işte.Hepsini birgune sigdirma işlerini yorucu olur
Valla bende pek bişey yok evde yatmaktan kilo almaktan başka ama hanım rahatsız biraz bizim hasta nedeniyle pisikolojisi bozuldu hasta birdi şimdi iki oldu maalesefGitmeden hızlıca sorayım siz de keyifler nasıl? Sağlığınız yerinde mi?
Allah yatana da bakana da sabır versin derler bizde. Herkes için zor. Sizin için bir de iki oldu. Ne diyelim, sabrı veren mükafatını da verirmiş derler. Çok geçmiş olsun bu arada inşallah önemli birşey değildir.Valla bende pek bişey yok evde yatmaktan kilo almaktan başka ama hanım rahatsız biraz bizim hasta nedeniyle pisikolojisi bozuldu hasta birdi şimdi iki oldu maalesef
allah razı olsun zaten bizde allah rızası için bakıyoruz inşallah mükafatını alırız diye hayırlısı diyelim rabbim nerde bir hasta varsa şifasını versin inşallahAllah yatana da bakana da sabır versin derler bizde. Herkes için zor. Sizin için bir de iki oldu. Ne diyelim, sabrı veren mükafatını da verirmiş derler.
Cümlemizden inşallah. Allah illa ki görür. Aslında arada dinlenmenizi sağlayacak bir alternatif olabilse biraz daha rahat olur gibi ama işte imkanlar. Büyük konuşmayayım ama Rahmetli annemin bir sözü vardı Allah yatırıpta bakıtmasın diye. Ben de aynı duayı ediyorum ve hep söylerim, yatana ayrı, bakana ayrı zor, ancak yaşayan bilir.allah razı olsun zaten bizde allah rızası için bakıyoruz inşallah mükafatını alırız diye hayırlısı diyelim rabbim nerde bir hasta varsa şifasını versin inşallah
maalesef bizde dinlenecek alternatif yok çünkü benim hanım tek kardeş yok onun için bizede yardımcı olup bırakacak kimse yok pisikiyatrist ya bakıcı tutun yada bakım evine verin yoksa sizin sağlığınız bozuluyor diyor ama böyle güvenip bırakabileceğimiz biri yok bakım evlerinede güvenemiyoruz yaşlılara yapılan eziyetleri gördükçe üzülüyoruz maalesefCümlemizden inşallah. Allah illa ki görür. Aslında arada dinlenmenizi sağlayacak bir alternatif olabilse biraz daha rahat olur gibi ama işte imkanlar. Büyük konuşmayayım ama Rahmetli annemin bir sözü vardı Allah yatırıpta bakıtmasın diye. Ben de aynı duayı ediyorum ve hep söylerim, yatana ayrı, bakana ayrı zor, ancak yaşayan bilir.
sağol dostum allah razı olsun düşünmen bile yeter rabbim cümlemizi sağlık ve huzurdan ayımasın inşallah hayırlı geceler seni ben tutmayayım yat dinlen sende bu sıcakta uğraşmak zordur .Elimizden gelebilecek bir şey olursa mutlaka haberimiz olsun. Böyle olmadı ama inşallah yarın rahat rahat konuşuruz. Bugünlük bana müsaade. Allah sağlık, sıhhat, sabır, huzur, dirlik, düzenlik nasip eylesin. İyi geceler.
Çok geçmiş olsun. Üstadım bel konusu özellikle belirli bir yaştan sonra hiç şakaya gelmiyor. Çok dikkat etmek lazım. Özellikle beslenme düzenimizin değişmesi, hareket imkanlarımızın daha az ve kısıtlı olması, buna bağlı kolajen eksikliği ve disklerdeki yapı değişikliği hepimizi bel fıtığına yatkın hale getirdi. Aman dikkat.
36lık birkaç kartuş işimi görürGnRH' mı?
Bekleme yapma Ticari bekleme yaparsan trafik polisi ceza kesiyorKaçamadım zaten yakalandım.