Maksat muhabbet olsun ...

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bayram bereketiyle geldi. :kiskis

20230421_142134.jpg

20230421_142139.jpg

20230421_142142.jpg

20230421_142204.jpg
Allah afatından korusun. Bereketini eksik etmesin. Eskiden her bayramda (Kurban bayramı öğleden sonra ya da ikinci gün) mutlaka yağmur yağardı. Dedim ve teraspy teraspy Emmi' nin bendende mi eski? Sözleri kulağımda çınladı. :deli1 😊

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,467
Allah afatından korusun. Bereketini eksik etmesin. Eskiden her bayramda (Kurban bayramı öğleden sonra ya da ikinci gün) mutlaka yağmur yağardı. Dedim ve teraspy teraspy Emmi' nin bendende mi eski? Sözleri kulağımda çınladı. :deli1 😊
Sabah işten gelmiştim biraz uyuyayım dedim.
Pencere açık şekilde 1 saat uyumuşum sonra hanım pencereyi kapatırken uyandım.
Baktım yağmur yağıyor arabanın penceresi hafif acıktı uzaktan kumandayla kapatayım derken dolu başladı :kiskis
uyku sersemi yolluk,battaniye alıp arabanın üstünü kapatmaya koştum.
İşimi bitirip eve çıkacakken giriş katlarının giderlerinden yağmur suyunun geri teptiği öğrendim haydaaa bu seferde atık su boruları yerinden sökmekle uğraştım.

anlayacağınız sağınak yağmuru komple yedim :kiskis

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sabah işten gelmiştim biraz uyuyayım dedim.
Pencere açık şekilde 1 saat uyumuşum sonra hanım pencereyi kapatırken uyandım.
Baktım yağmur yağıyor arabanın penceresi hafif acıktı uzaktan kumandayla kapatayım derken dolu başladı :kiskis
uyku sersemi yolluk,battaniye alıp arabanın üstünü kapatmaya koştum.
İşimi bitirip eve çıkacakken giriş katlarının giderlerinden yağmur suyunun geri teptiği öğrendim haydaaa bu seferde atık su boruları yerinden sökmekle uğraştım.

anlayacağınız sağınak yağmuru komple yedim :kiskis
Berekettir bereket. Nasibin bol olsun. :deli1

Geri
Üst Alt