T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bizim tarafı karıştırma böyle çok iyiBende isterim. Mor zengin rengidir. Bari rengimiz zengin olsun.
Bizim tarafı karıştırma böyle çok iyiBende isterim. Mor zengin rengidir. Bari rengimiz zengin olsun.
Bizim tarafı karıştırma böyle çok iyi
Bak şimdi güzel durduPanpası yokmuydu da pembe penbesini yaptın ,hani diyorsun ki "tamam emmi süren doldu artık forumdan ayrılabilirsin",
Emmi bunun acısını çıkartır ama BaşkanBak şimdi güzel durdu
Neyse admin sensin ,kafana göre takıl ,sıkıntı yok beyaz da olabilir ,bari "temiz bir sayfa açtım" derimBak şimdi güzel durdu
Verdiğin renk için ayrı rank kodu oluşturacağım aklımdaNeyse admin sensin ,kafana göre takıl ,sıkıntı yok beyaz da olabilir ,bari "temiz bir sayfa açtım" derim
Biliyorum ama Emmimi sinir etmek hoşuma gidiyor.Emmi bunun acısını çıkartır ama Başkan
Çatı ustalarına verseydin ,iki dakikada yaparlardıVerdiğin renk için ayrı rank kodu oluşturacağım aklımda
Emmi kaybolursa Senden bilirim Başkan sonra bulup getirirsinBiliyorum ama Emmimi sinir etmek hoşuma gidiyor.
İyi geceler de o gözlükle uyuyabilecek misin mübarekAllah muhabbetinizi arttırsın. Hepinize iyi geceler dilerim. Sağlıklı sıhhatli yarınlar.
Ne Renk verdin EmmiÇatı ustalarına verseydin ,iki dakikada yaparlardı
Korkunca "beyaz" ,Ne Renk verdin Emmi