Mağdur olanlar, Sorun yaşayanlar

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Verdiğiniz yazılımı sağlıklı bir biçimde yükledim, fakat sonuç hala aynı ve E-ıd değeri hala 2.7 ve görüntü ses herşey aynı siz televizyonun en alt yazılımını fabrika yazılımını verdiğinizden eminmisiniz çünkü değişme olmuyor tvde ? Biz size güveniyoruz Vestel fabrikasına yakınlığınızı ve servis olduğunuzu söylüyorsunuz ama bu sorunu çözemiyoruz ben güncelleme yaptığımlamı kaldım şimdi siz geri dönebileceğimi söylemiştiniz sorduğumda bu konuyu nasıl çözebileceğiz Adem bey bir bakarmısınız.

Adem Helvacı Ado Sota Sota ne zaman girecek acaba bir bilgilendirebilirmisiniz

Verılen Yazılım Goruntu ve Sesı Duzeltmıyorsa (Uzaktan Yardım Anca Bukadar Olur) Servısten Yardım Almanız Daha Dogru Olur.

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
Verılen Yazılım Goruntu ve Sesı Duzeltmıyorsa (Uzaktan Yardım Anca Bukadar Olur) Servısten Yardım Almanız Daha Dogru Olur.

Yakındanda yazılım ile olan birşey uzaktanda yazılımla olan birşey, Adem bey Vestel servisiyim diyor daha farklı benim televizyon modelinin yazılımı elinde vardır. Kendisi geri dönüleceğini söyledi bizzat sormuştum

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
ÖNEMLİ UYARI;
TV yazılımları X bir nedenle çökebilir, Çöken sistemin sorumluluğu, yükleyiciye aittir. Forumda bu bilgiler tamamen DESTEK ve YARDIM amacı ile paylaşılmıştır bu nedenle olası yaşanan sorunlardan bizleri sorumlu tutmamanız gerektiğini hatırlatmak isterim.

Herkes Gibi Ustteki Metini Sizde Okudunuz.
Sorumluğunu Kabul Ederek Yazılimı Yüklediniz.
Size Gerekli Destek Sağlandığı Halde
Surekli Sucu Biryere Yıkmaya Calismaktasiniz.

Bizim Kimseden Gizlimiz Saklimiz Yok
Tehdit Vari Sekilde Attığınız Mesajini
Burdan Paylasiyorum ki Niyetinizi Herkes Anlasin.!

20180801_004258.jpg

20180801_004317.jpg

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
Tv çökmedi, yazılımlar hatalı yazılımlar her televizyona olmayacak yazılımlar. Sizler aynı yazılım kartı olan tüm televizyonlara aynı sürümlerin olacağını zannediyorsunuz ama yanılıyorsunuz hatalar oluşuyor televizyonda.
1 tv panelleri farklı
2 üretim yılı farklı
3 sistem performansları farklı
Ve aynı anakartı kullanabilir fakat aynı sonuçları vermez. Adem bey vestel televizyonlarına gelmeyen güncellemeleri kullanıcılara vererek Firmayı üstlenmiş oluyor bir yetkili gibi ve kendisinide Vestel servisi olarak tanıtıyor fabrikaya yetkililere yakınlığını belirtiyor, doğrudur belki ama bir yanlışlıklar oluyor ve düzeltilmiyor yardımcı olunmuyor farklı amaçlar ve bir takım karışıklıklar gizemler mevcut bu amaçlarda. Zaten en kısa zamanda yüzyüze geleceğiz mahkemeye uzarsa, benim cihazım garantisi devam ediyor, yarın yetkililere ve hatta şimdi 24 saat açık olan vestel iletişime şikayetimi bildireceğim olanları anlatacağım yarın gelen servise ve ordan bulunduğum bölgedeki vestel genel müdürlüğüne ve burdan tüketici heyetine ordan savcılığa veya bimere şikayetimi bildireceğim, vestel servisi yarın şikayetimi çözsede ben gerekeni benden sonraki kişiler için gerekeni yapacağım çünkü ben gibi kaç kişi bu durumdan mağdur olacak belli değil. Ve oluyorda olanlar mevcut. Birşey yapılıyorsa eğer arkasında durulacak söz verildiği gibi. Siz düzelmeyeceğini bile bile nasıl düzelecek diyip millete yazılım yükletirsiniz! Madem yükletiyorsunuz arkadında durup neden yardımcı olmuyorsunuz neden kuruldu bu forum? Birde diyorsunuz ki okumadan yüklemişsiniz ben zaten kendisine sordum gereken herşeyi kayıtlarım ss lerim mevcut ve şuanki durum mağduriyet. Birşey imzalamıyoruz zaten Ve ısrarla dün geceden beri kendisiyle rica ederek yardım istiyorum ama umursamaz tavırlar ve servise gidin lafları bunlar yanlış şeyler. Siz sonucunu bilemediğiniz şeylerin sorumluluğunu alamazsınız alıyorsanız eğer yardımcı olabileceğinizi bilmeniz lazım. Ben forum donanımdan geldim ve burada en başında çok sevinmiştim ama malasef insanlarda böyle yanıltılıyor. İstemezdim böyle olmasını ama ısrarla mağdur olan insanlara umursamaz tavırlar sergiliyorsunuz. Tehdit olarak algılıyorsanız malesefe algınızı sorgularım.

Tehdit değil tüketici hakları bunlar.
Fabrikanın vermediği yazılımları sizler veriyorsanız araştırılması tabikide gerekli
İnsanca düzeltmek yardımlaşmak varken bu yolu sizler seçtiniz.
Sota Sota

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Beyefendi Size Bu Yazilimi Zorlami Yukletildi
Madem Bukadar Cok Biliyorsunuz
Yazilimlari Siz Bulun Temin Edin ve Servis Edin.

Yukarida Belirtildiği Uzere Sorumluluk Yukleyene Aittir. Yazilim Yukleme isi Hep Risk Icerir Diye Bangir Bangır Bağırıyoruz.

Tuketiciden Kastiniz Nedir.!
Burda Herhangibir Sey Pazarlanmiyor
yada Bilgi Paylasimi Karsiliginda Ucret Alinmiyor.
Sapla Samani Karistiriyorsunuz.

Şikâyet Etmek En Tabi Hakkinizidir.
Isterseniz Ozelden Avukatimin Adini ve Iletisim Bilgilerini Verebilirim.

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
Kanıt Burada , geri dönüleceği söyleniyor.
Sizin avukatınızla veya benim avukatım sizin avukatınızla niye görüşsün siz hangi davada gördünüz avukatların görüştüğünü veya davacının davalının avukatıyla görüştüğünü lütfen yasal ve hukuki olarak bilgili olarak konusalım ama konusmaya sanırım gerek yok ben mağduriyetimle kaldım. Tüketici hakkı diye birşey var tabiki ben Vestel servisi olan Adem beyden aldım bu yazılımları kendisini öyle tanıtıyor ve söylüyor ve benim ürünüm Vestel Sota Sota

E388DFC0-453D-4FBE-92C7-1799B93AE233.jpg

Son düzenleme:
Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Bu Son Mesajimdir.
Size Onerilen Yazılım Cihazi Geri Dondermiyorsa. Ado Hoca Ne Yapabilir.!
Bu Durumda Yapmaniz Gereken Yazilimi Yapan Firmayla Irtibat Saglamaniz. Yani Vestelle.

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Bugüne kadar Adem Helvacı Ado kaynaklı 10 un üzerinde yazılım yükledim en ufak bir sorun yaşamadım, kendisini hiç tanımadığım halde dh forumda yaptığımız uzun görüşmelerde her soruma sabırla cevap verdi kendisinin sayesinde Mh ile papaz olmadan tv min değişimi sağlandı, burada ve dh de tv si çöken neredeyse herkese full yazılım buldu, büyük çoğunluğun sorunu çözüldü, çözülmeyenlere Mh aşamasında destek verdi ve bunlar için 5 kuruş para talep etmedi bir dua yeter dedi.
Attığınız ilk mesajdan beri takip ediyorum konuyu eğer doğru bir üslup kurmuş olsanız şimdiye belki de çözülmüştü sorununuz ama siz adam sanki mecburmuş gibi ardı ardına sorularla suçlayıcı mesajlarla farkındaysanız küstürdünüz kendisini, size tavsiyem Mh yi hiç karıştırmamanız olur hem bilgi seviyeleri hem de konuya uzaklıklarıyla sizi suçlu çıkaracaklarını garanti ederim size önerim eğer bu dakikadan sonra Adem Helvacı Ado hocamı ikna ederseniz gene onun üzerinden konuyu çözmektir, bizim gibi yaşı 40 ın üzerinde insanlar için yaklaşım tarzı önemli, burada tek mesaj atan yüzlerce kullanıcıya bedava full yazılım sağlamış birinden bahsediyoruz şu şikayet edip sorunu çözülemeyen %40 lık üye grubunu konuya davet ediyorum bakalım gerçekten bu kadar büyük bir mağdur kitlesi var mı?!!

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Arkadaşlar buradaki konu örneğine literatürde MAĞDUR EDEBİYATI denir.

Söz konusu SÖZDE MAĞDUR önce tribünlere oynar, ''mağdurum ve ŞU KİŞİ sorumlu ama sorumluluğu üstlenmiyor'' der, sonra sadece kendisinin değil onlarca insanın mağdur olduğu ama korkudan (!) kimsenin ses çıkartamadığını ima eder, o sözde %40 lık kesim öylesine bizden korkmuştur (!) ki halen sesini çıkartamaz vs vs.

Arkadaşım dün size ağzınızın payını verecek bir cevap yazmıştım ama, yine de ''Ya sabır Ado'' dedim sildim.

Baktım ki işi terbiyesizlik boyutlarına taşıyorsunuz, o halde size cevap yazmak farz oldu.

1- Bana DERHAL ''Ben VESTEL yetkili servisiyim'' dediğim yazıyı buraya ekleyin.
2- Bu yazıyı okuyun bakın bakalım çekineceğimiz korkacağımız birileri var mı? https://tavsiyeforumu.com/konu/ado-kimdir.464/
3- Size ''Geri dönülür'' demişmiyim? Demişim, Sizin ürün 2.29.11 ve/veya 2.29.6.0 a geri dönmüş mü? dönmüş. ''Efendim bazı rakamlar değişmemiş'', Benim sorumluluğumda mı?
4- Yazılımları ben mi yazdım?
5- Size yazılımı para ile mi sattım?
6- Yazılım indirmeniz için linklerin arkasına gizli reklam linkleri mi ekledim?
7- Yazılım yüklemeniz için size şantaj mı yaptım?
8- ''Yazılımlar, yükleyenlerin sorumluluğundadır'' diye boşuna mı yazdık?
9- Buradan bütün forumdaşları etiketleyeyim konu hakkında bilgileri olsun, benim/bizim yüzümüzden TV si bozulan kim var ise çıksın ortaya. Bırakın TV si bozulmayı, bizim yüzümüzden mağdur olan 1 tane üye yazar mı buraya, lütfen bekliyorum.

@YardımSeverr önce arsızdın, sonra saygısız oldun, şimdi de terbiyesizleşmişsin. Mahkemeye giderken bu yazdığım satırları da dosyaya ekle lütfen, en azından elinde somut 1-2 veri olur ve ''Hakim bey bana hakaret etti'' dersin.

Benim huyumu bilen bilir, Kimseye minnet etmem ve boyun eğmem. Bu forumda SEVGİ bağı ile yazıyorum ticari hiç bir kaygı, hiç bir gelir, hiç bir beklenti olmaksızın insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz 4-5 arkadaş. Üyelerimizden de bu yardıma destek olmaya çalışan GERÇEK %40 lık bir kesim var, Bu forumda ana amaç geyik yapmak değildir, Bu forumda ana amaç yardımseverliktir ama öylesine koyulmuş bir isim olarak yardımseverlik değil gerçek yardımdan bahsediyorum, yoksa sizinki gibi istediği olmayınca çamur at izi kalsın politikası izlemek değil bizimki.

Yine huyumu bilenler bilir ki ben 1 cevap yazarım, 2 cevap yazarım, baktım ki karşı tarafın niyeti farklı, bir daha da yazmam, aynen sizin örnekte olduğu gibi.

Yine de İNSAN gibi size yardım ettim, Bu sefer bizi işi bilmemekle suçlayıp ''Siz bilmiyorsunuz bu yazılımlar birbirine uymaz'' dediniz bu sefer de kendinizi bilgin ilan ettiniz ki sizin hakkınızda ne denli doğru bir teşhis koyduğum konusunda beni haklı çıkarttınız teşekkür ederim zira dün özelden @Sota kardeşime ''Ben bu arkadaşa bir daha yazmam niyeti farklı'' demiştim

Şimdi merak ediyorum ben bunca yıl neden boşuna okumuşum, uğraşmışım. Neden sizin gibi 5 dakikada hemen yazılım uzmanı olmanın yolunu araştırmamışım diye kendi kendime de sitem ettim inanın. yazık olmuş yıllarıma.

O değil de, ben asıl şimdi size hizmet verecek servise üzülüyorum, gelen arkadaşlara da ellerindeki yazılımı nereden aldıklarını sormayı unutmayınız, Olur ya, ellerinde kalmamıştır da gelirken bakkaldan almış olabilirler, Acaba ellerindeki orijinal bir yazılım mı? Hmmm merak ettim şimdi.

Şu ekran alıntılarını da ekleyerek sizi Allah'a havale ediyorum, Dilediğiniz mahkemede görüşmek üzere :ok

a1ad5f6214d4b6a288.jpg

a2.jpg

a3.jpg

a4.jpg

Şu linki de ekleyelim, gizli saklımız yok çok şükür.

https://tavsiyeforumu.com/konu/foru...n-40-lik-kesim-uyelerimize-sesleniyorum.2054/

A Çevrimdışı

azrael85

Aktif Üye
31 Ara 2017
219
iyilikten maraz doğar diye boşuna söylememiş atalarımız, Adem Helvacı Ado hocam boşuna zahmet edip cevap yazmışsınız, sizi herkes biliyor zaten, yazılım yükleme herzaman bir risk taşır bunuda herkes bilir, yükleme esnasında bellek kaynaklı bir sorundan tv çökebilir, burda Adem Helvacı Ado hoca ticari bir hizmet yapmıyor, ki yapabilir de kimse karışamaz, forumda para almayı bırakın bana ücretsiz bir şekilde kargosunu dahi ödeyerek kumanda gönderdi, beni çok mahçup etti, yani diyecek o ki konu sahibi arkadaş işkembeden boşuna sallama tv inde garantili zaten ara servisi çöz sorununu

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Arkadaş baya evhamlı birine benziyor. Servis menüsünde yazan bir değer farkından dolayı TV'nin hem ses, hem görüntü, hem smart performansının düştüğünü, hem de wireless bağlantısının bozulduğunu söylüyor.

Öncelikle sakin olmalı ve sakin kafayla "tüm bu saydıklarının hepsinin bir arada bozulma ihtimalini" düşünmeli, sonra da "acaba yazılımı kurmadan önce çok da dikkat etmediğim bazı durumları, yazılımı yüklendikten sonra farketmiş olabilir miyim" diye düşünmeli.

Benzer durumları farklı ürünlerde yaşamış biri olarak söylüyorum. İnsan bir kere kıl kapınca, her şeyi tek noktaya bağlayabiliyor.

Önce sakinlik.

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Ulan ne adamlar var su memlekette yok tv im bozuldu yok rakamlar degismedi adem bey silah zoruyla mı yukletti tv yi size.adam herhangi bi menfaat beklemeden yapio bu islenleri tmm yazilimlar anakarta versiyonuna gore %90 uyum sagliyor uyum saglamayanida adem bey fv nin seri nosuna gore o tv ye ozel full yazilimla eski versiyona döndurüyor.adam her mesaja her istege kirmadan terslmeden yardımci oluyo ve ayrıca yazilimlarin en basjnda SORUMLULUK ADEM BEY E AİTTIR diye bi ibare goremedim ben. SORUMLULUK KULLANICIYA AITTIR yazıyo ayrica kim nerden bilsin tv yi yazılık yüklerken sen bozmadigını yarida kesmedigini elektrik gitmedigini v.s v.s uzar gider bu liste.art niyetli olmayın

K Çevrimdışı

kaya.cihat92

Aktif Üye
6 Kas 2017
555
Geçenlerde de bi tanesi gitmis misafirlige adamlara hava atcam diye adamlarin tv sinin icine etmisti ne gülmüstum ona senmisin elalemin tv sini kuracalayan sanane

A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
ben uydu cihazlarına sürekli yazılım atıyorum ne kadar bilsende yazlım atmak riskli bir iş ummadık sorunlar olabiliyor.yani yazılım atarken herşeyi göze alacaksın.

Geri
Üst Alt