Arkadaşlar buradaki konu örneğine literatürde MAĞDUR EDEBİYATI denir.
Söz konusu SÖZDE MAĞDUR önce tribünlere oynar, ''mağdurum ve ŞU KİŞİ sorumlu ama sorumluluğu üstlenmiyor'' der, sonra sadece kendisinin değil onlarca insanın mağdur olduğu ama korkudan (!) kimsenin ses çıkartamadığını ima eder, o sözde %40 lık kesim öylesine bizden korkmuştur (!) ki halen sesini çıkartamaz vs vs.
Arkadaşım dün size ağzınızın payını verecek bir cevap yazmıştım ama, yine de ''Ya sabır Ado'' dedim sildim.
Baktım ki işi terbiyesizlik boyutlarına taşıyorsunuz, o halde size cevap yazmak farz oldu.
1- Bana
DERHAL ''Ben VESTEL yetkili servisiyim'' dediğim yazıyı buraya ekleyin.
2- Bu yazıyı okuyun bakın bakalım çekineceğimiz korkacağımız birileri var mı?
https://tavsiyeforumu.com/konu/ado-kimdir.464/
3- Size ''Geri dönülür'' demişmiyim? Demişim, Sizin ürün 2.29.11 ve/veya 2.29.6.0 a geri dönmüş mü? dönmüş. ''Efendim bazı rakamlar değişmemiş'', Benim sorumluluğumda mı?
4- Yazılımları ben mi yazdım?
5- Size yazılımı para ile mi sattım?
6- Yazılım indirmeniz için linklerin arkasına gizli reklam linkleri mi ekledim?
7- Yazılım yüklemeniz için size şantaj mı yaptım?
8- ''Yazılımlar, yükleyenlerin sorumluluğundadır'' diye boşuna mı yazdık?
9- Buradan bütün forumdaşları etiketleyeyim konu hakkında bilgileri olsun, benim/bizim yüzümüzden TV si bozulan kim var ise çıksın ortaya. Bırakın TV si bozulmayı, bizim yüzümüzden mağdur olan 1 tane üye yazar mı buraya, lütfen bekliyorum.
@YardımSeverr önce arsızdın, sonra saygısız oldun, şimdi de terbiyesizleşmişsin. Mahkemeye giderken bu yazdığım satırları da dosyaya ekle lütfen, en azından elinde somut 1-2 veri olur ve ''Hakim bey bana hakaret etti'' dersin.
Benim huyumu bilen bilir, Kimseye minnet etmem ve boyun eğmem. Bu forumda SEVGİ bağı ile yazıyorum ticari hiç bir kaygı, hiç bir gelir, hiç bir beklenti olmaksızın insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz 4-5 arkadaş. Üyelerimizden de bu yardıma destek olmaya çalışan
GERÇEK %40 lık bir kesim var, Bu forumda ana amaç geyik yapmak değildir, Bu forumda ana amaç yardımseverliktir ama öylesine koyulmuş bir isim olarak yardımseverlik değil gerçek yardımdan bahsediyorum, yoksa sizinki gibi istediği olmayınca çamur at izi kalsın politikası izlemek değil bizimki.
Yine huyumu bilenler bilir ki ben 1 cevap yazarım, 2 cevap yazarım, baktım ki karşı tarafın niyeti farklı, bir daha da yazmam, aynen sizin örnekte olduğu gibi.
Yine de İNSAN gibi size yardım ettim, Bu sefer bizi işi bilmemekle suçlayıp ''Siz bilmiyorsunuz bu yazılımlar birbirine uymaz'' dediniz bu sefer de kendinizi bilgin ilan ettiniz ki sizin hakkınızda ne denli doğru bir teşhis koyduğum konusunda beni haklı çıkarttınız teşekkür ederim zira dün özelden @Sota kardeşime ''Ben bu arkadaşa bir daha yazmam niyeti farklı'' demiştim
Şimdi merak ediyorum ben bunca yıl neden boşuna okumuşum, uğraşmışım. Neden sizin gibi 5 dakikada hemen yazılım uzmanı olmanın yolunu araştırmamışım diye kendi kendime de sitem ettim inanın. yazık olmuş yıllarıma.
O değil de, ben asıl şimdi size hizmet verecek servise üzülüyorum, gelen arkadaşlara da ellerindeki yazılımı nereden aldıklarını sormayı unutmayınız, Olur ya, ellerinde kalmamıştır da gelirken bakkaldan almış olabilirler, Acaba ellerindeki orijinal bir yazılım mı? Hmmm merak ettim şimdi.
Şu ekran alıntılarını da ekleyerek sizi Allah'a havale ediyorum, Dilediğiniz mahkemede görüşmek üzere
Şu linki de ekleyelim, gizli saklımız yok çok şükür.
https://tavsiyeforumu.com/konu/foru...n-40-lik-kesim-uyelerimize-sesleniyorum.2054/