Mağdur olanlar, Sorun yaşayanlar

R Çevrimdışı

rubadum

Yeni Üye
12 Eyl 2018
9
42
Who is your service provider in your area? I don't know how it works in your country, but can I get any service support?
the retailer was Curry's PC world, i called them and they said they don't offer a repair service outside of warranty. I'm in the Ulk and i can't find where to get help.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
the retailer was Curry's PC world, i called them and they said they don't offer a repair service outside of warranty. I'm in the Ulk and i can't find where to get help.
Send the motherboard with cargo. I will repair it for free and send it back to you. But does it cost a lot of cargo? I do not know the answer to this.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Konuyu yeni gördüm ne dengesiz adamlar var yahu , burada kendisine yardımda edilmiş bakılmış olmuyor adama servis çağır deniliyor. Adam hala burada boş boş yazıp durmuş , insanlar kendilerini bu kadar komik duruma ne diye düşürür anlamak zor :hihi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Konuyu yeni gördüm ne dengesiz adamlar var yahu , burada kendisine yardımda edilmiş bakılmış olmuyor adama servis çağır deniliyor. Adam hala burada boş boş yazıp durmuş , insanlar kendilerini bu kadar komik duruma ne diye düşürür anlamak zor :hihi

Bir bilsek? Belki gelir izah eder bir gün :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
that's very kind of you, where should i send it to?
Turkey, I write you my address from a special channel. If you send the card to my address, I'll repair the card and send it back to you. I have no knowledge of international cargos, I must have a channel that I can send back to you

L Çevrimdışı

lunarstrain

Yeni Üye
6 Haz 2018
40
43
Bu tip durumlarda cihazlar genelde mevcut yazılım yüklü olandan eski ise güncellemeyi pas geçerler. Çözümü ise yüklenecek yazılımın sürüm numarasını yüklü olandan daha yüksek yapmaktır. Pc bios güncellemesinde de bu durum olur.

R Çevrimdışı

Ramazan

Yeni Üye
30 Ara 2018
3
32
LG 50PN6500 tv sürekli acılıp kapanıyor 400 tl yakın paramı aldılar 1 ay düzgün çalişti sonra tekrardan gidip gelmeye başladı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yardımcı olursanız sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt