Mağdur olanlar, Sorun yaşayanlar

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
Dün akşamdan beri sorunu çözemiyoruz aciliyeti olan bir durumdayım belkide basit birşeydir sorunu tekrar özetliyorum,

Forum admini saygıdeğer Adem Helvacı Ado üstadımızın Tavsiye ettiği sürümü yükledim fakat uyuşmadı ekran renkleri soldu titremeye başladı ses kalitesi düştü smart wifi kabul etmedi, eski sürümüm olan mb120 2.29.11.0 sürüme döndüm ama herşey aynı sadece döndüğü rakam olarak gözüküyor hiç birşey değişmiyor. Değişmeyen bir sürüm var oda E-ID v2.7 bu sürüm eski sürümde E-ID v1.19 du ve birdaha 1.19 olmadı. Belki bundandır ben bu sorunu nasıl çözücem dünden beri çözemedik günüm maffoldu Vestel iletişim anlayamadı sorunu

Adem abim bana ful sürüm taktiğiyle yükle diyorsunuz deniyorum ama ışık hızlı yanıp söndüğü halde yüklemiyor. Resimlerdeki işaretlediğim E-ıd v1.19 du ve v2.7 de kaldı sorun bundanmı acaba lütfen yardımcı olun

Adem Helvacı Ado Sota Sota

Model: 48UA8900 4K Smart
SN: 7580364 600119
10101708[1605]600119
PNL: 23297543 VPAZ: 20271082

B36DD913-A8D1-4538-9848-130C29A9D581.jpg
BD371340-057A-4AA0-8562-8068C563DCFD.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Öncelıkle gecmıs olsun. Cok fazla bılgım dahılınde olan bır olay degıl, ama baska bır flash bellege yazılımı yukleyerek denermısınız.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun.
Dosyayı tekrar indirip atmayı deneyin. IDM, Flashget gibi yazılımları kullanmadan indirmeyi deneyin.

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
Öncelıkle gecmıs olsun. Cok fazla bılgım dahılınde olan bır olay degıl, ama baska bır flash bellege yazılımı yukleyerek denermısınız.

Flashbellek de sorun yok çekirdek yazılım atabiliyorum sürekli başka birşey var sürüm değişiyor yazı olarak ama en son sürümün özellikleri kalıyor televizyonda ve keşke uyuşsa ama maffetti

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
El birliğiyle bu sorunu çözelim değerli adminlerimiz ve Adem üstadımız ve bu sorunu yaşayan kesimlerin olduğu farkettim ve onlara bir yol haritası olur memnun kalmayanların uyuşmayanların olduğunu gördüm okudum yarınki günümde maffolmadan çözeriz inşallah bu akşam...

Adem Helvacı Ado Sota Sota Umut Barış Umut Barış

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
Adem Helvacı Ado Hadi Adem abi gelde kurtar gider mağduriyetimizi :)
Girsede olaya müdahale etse hemen, kendisine ulaşmakta güç

Sota Sota Umut Barış Umut Barış ; Mesaj yolu konuşma odası gibi birşey açabiliyormusunuz?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
Adonun özel mesajı kapalı. wp mesaj atarım bu aksam cevrımıcı olacak mı sızı bılgılendırırım.

ekleme : bırazdan damlar :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İlgileniyorum şu an konu ile, farklı bir yazılım çekiyorum sistemden, onu denersiniz.

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
İlgileniyorum şu an konu ile, farklı bir yazılım çekiyorum sistemden, onu denersiniz.

Tv yi tamamen yeni kutudan çıkmış şekilde eski hali döndürsek düzelecek herhalde ama ne yapsam olmuyor yeni yazılım hep kalıyor üstünde
Televizyona dokunmadan önce;
E-ID versiyon v1.19 UI file version v2.29.11.0

Buna döndüğünde sanırım düzelecek yada düzelmeyecek

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Şu an size paylaştığım 160mb boyutunda bir yazılım dosyası, Dosya RAR şeklindedir, içerisinde 4 adet yazılım unsuru mevcuttur.

1-mb120_en.bin
2-mb120_pm51.bin
3-RomBoot.bin
4-usb_auto_update_G6F.txt

Bu 4 adet yazılım unsurunu FAT 32 olarak formatlanmış HIZLI VERİ AKTARABİLECEK OLAN BOŞ bir bellek içerisine yerleştirip, USB yi tv ye takıp, TV fişini çekin (O bellek ile Çekirdek yazılım atmış olmanız bu seçeneği atlamanız anlamı taşımaz)

Uzaktan kumandanın OK butonuna basılı tutarak tv nin fişini takın, 2 dakika sonra yazılımın yüklenmiş olması gerekir.

Halen yazılım yüklenmiyor ise bu aşamadan sonrasında bizim yapabileceğimiz bir şey olmaz. Servis desteği alın lütfen.

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
Şu an size paylaştığım 160mb boyutunda bir yazılım dosyası, Dosya RAR şeklindedir, içerisinde 4 adet yazılım unsuru mevcuttur.

1-mb120_en.bin
2-mb120_pm51.bin
3-RomBoot.bin

Bu 4 adet yazılım unsurunu FAT 32 olarak formatlanmış HIZLI VERİ AKTARABİLECEK OLAN BOŞ bir bellek içerisine yerleştirip, USB yi tv ye takıp, TV fişini çekin (O bellek ile Çekirdek yazılım atmış olmanız bu seçeneği atlamanız anlamı taşımaz)

Uzaktan kumandanın OK butonuna basılı tutarak tv nin fişini takın, 2 dakika sonra yazılımın yüklenmiş olması gerekir.

Halen yazılım yüklenmiyor ise bu aşamadan sonrasında bizim yapabileceğimiz bir şey olmaz. Servis desteği alın lütfen.

Adem Helvacı Ado Bu şekilde gündüz bir yazılım vermiştiniz ve denedim, hızlı yanıp sönüyor ışık ama sonra sabit yanıyor yani yazılımı yüklemekten vazgeçip açılma moduna geliyor sanırım, bellek 2.0 hızlı bir bellek.

Sorum şu sizce neyden kaynaklanıyor ve e-ıd sürümü ne oluyor?
Bu gündüz attığınız ile aynımı ?
Işık yanıp sönüyor ama yüklemiyor bunun sebebi nedir sizce
Ürün garanti dışı kalmışmıdır, siz vestel fabrikasına olan yakınlığınızı ve vestel servisi olduğunuzu belirttiğinizden ve garanti dışı kalmadığınıda belirttiğinizden size güvenim sonsuz.
Ama siz sorunu tam olarak çözmüyorsunuz ve servis ile iletişime geçin diyerek topu servise atıyorsunuz ama kendiniz servis olduğunuzu belirtiyorsunuz ben tam olarak bunu anlayamadım Adem Bey

Son düzenleme:
YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26

1-mb120_en.bin
2-mb120_pm51.bin
3-RomBoot.bin

Verdiğiniz yazılımı sağlıklı bir biçimde yükledim, fakat sonuç hala aynı ve E-ıd değeri hala 2.7 ve görüntü ses herşey aynı siz televizyonun en alt yazılımını fabrika yazılımını verdiğinizden eminmisiniz çünkü değişme olmuyor tvde ? Biz size güveniyoruz Vestel fabrikasına yakınlığınızı ve servis olduğunuzu söylüyorsunuz ama bu sorunu çözemiyoruz ben güncelleme yaptığımlamı kaldım şimdi siz geri dönebileceğimi söylemiştiniz sorduğumda bu konuyu nasıl çözebileceğiz Adem bey bir bakarmısınız.

Adem Helvacı Ado Sota Sota ne zaman girecek acaba bir bilgilendirebilirmisiniz

YardımSeverr Çevrimdışı

YardımSeverr

Yeni Üye
29 Tem 2018
26
Verdiğiniz yazılımı sağlıklı bir biçimde yükledim, fakat sonuç hala aynı ve E-ıd değeri hala 2.7 ve görüntü ses herşey aynı siz televizyonun en alt yazılımını fabrika yazılımını verdiğinizden eminmisiniz çünkü değişme olmuyor tvde ? Biz size güveniyoruz Vestel fabrikasına yakınlığınızı ve servis olduğunuzu söylüyorsunuz ama bu sorunu çözemiyoruz ben güncelleme yaptığımlamı kaldım şimdi siz geri dönebileceğimi söylemiştiniz sorduğumda bu konuyu nasıl çözebileceğiz Adem bey bir bakarmısınız.

Adem Helvacı Ado Sota Sota ne zaman girecek acaba bir bilgilendirebilirmisiniz

Adem Helvacı Ado Adem bey yazılım yüklendi değişmedi ikinci yazılımı yükledi Tv şimdi nasıl yol izlicez bi bakarmısınız

Geri
Üst Alt