Aparat oynamış olmasın? Apartı çıkartıp takmayı denediniz mi?
çıkartıp tekrardan taktım değişen yok , kanal yerleride değişmiş kendi kendine reset atmış
Aparat oynamış olmasın? Apartı çıkartıp takmayı denediniz mi?
çıkartıp tekrardan taktım değişen yok , kanal yerleride değişmiş kendi kendine reset atmış
evet sanırım , aynı durumu yaşamamak için koruyucu olarak ne yapabiliriz ?Elektrik mi gidip geldi acaba? Ondan olmuş olabilir.
evet sanırım , aynı durumu yaşamamak için koruyucu olarak ne yapabiliriz ?
Bunu aparat da yapmış olabilir ,hangi aparatı kullanıyorsun acaba aşağıdakini mi :Merhaba MAGBOX MERCURY cihazı hdmi çevirici aparat ile LCD Monitör de kullanıyorum fakat ne olduysa çözünürlük kendi kendine değişti şuan siyah ekran sizden ricam Ayarlardan Av içine girip resim veya kısa video paylaşabilirmisiniz, ekranı görmeden çözünürlüğü değiştirmem gerekiyor.
Linktekini kullanmaktayım aparatta sorun yoktu dün mecburen evden çıkıp komşunun tv ye bağladım şuan çalışıyorBunu aparat da yapmış olabilir ,hangi aparatı kullanıyorsun acaba aşağıdakini mi :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Bende iki türlü dönüştürücü vardı ,birisi üstteki diğeri ayarlı mini dönüştürücü ,gerçi artık kullanmıyorum ama cihazı başka tvde denemelisin ,böylece aparatın sağlam olup olmadığı anlaşılır,mesela bendeki üstteki aparat bozulmuştu
İki farklı mercury mi var kiLinktekini kullanmaktayım aparatta sorun yoktu dün mecburen evden çıkıp komşunun tv ye bağladım şuan çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunun yazılımını usb den güncellemeye çalıştım olmadı ,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buradan indirdim Aralık 2019 görünüyor
Linktekini kullanmaktayım aparatta sorun yoktu dün mecburen evden çıkıp komşunun tv ye bağladım şuan çalışıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bunun yazılımını usb den güncellemeye çalıştım olmadı ,Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.buradan indirdim Aralık 2019 görünüyor
Hımm,2 cihaz demekle haklı çıktım denilirmi bu durumdaCihaz amstrad üretimi. Google"danZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.diye aratın.
fobem316 1506TY_31_Xtream_Flamingo_V203_20190919.bin isimli yazılımı yükleyebilirsiniz.
Bunları eve dönünce indirip deneyeyim bakalımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Magbox natural