Bu uydu alıcısını babm için yeni aldım, yazılım arayüzünü beğenmedim i uydu alıcısı sizdeyse herhangibir yazılımsal güncelleme editleme vs yaptınız mıMagbox mercury kullaniyorum.
sadece (13-12-2017) Kod:11312 güncellemesi vardı onu yaptım.Bu uydu alıcısını babm için yeni aldım, yazılım arayüzünü beğenmedim i uydu alıcısı sizdeyse herhangibir yazılımsal güncelleme editleme vs yaptınız mı
Algılama problemıyle karsılasmadım. pıl kalıtesıyle ılgılı olabılır.
Basimdan benzer bir olay gecmisti.Sorun asla pil değil. Sıfır philips taktım.
Algılayıcı gözü diğer cihazlardan zayıf.
Powervu ve tanhberg destegi varmı, varsa emu ile aciyormu?.ccam haric olarak diyorumBu uydu alıcısını babm için yeni aldım, yazılım arayüzünü beğenmedim i uydu alıcısı sizdeyse herhangibir yazılımsal güncelleme editleme vs yaptınız mı
Merhaba MAGBOX MERCURY cihazı hdmi çevirici aparat ile LCD Monitör de kullanıyorum fakat ne olduysa çözünürlük kendi kendine değişti şuan siyah ekran sizden ricam Ayarlardan Av içine girip resim veya kısa video paylaşabilirmisiniz, ekranı görmeden çözünürlüğü değiştirmem gerekiyor.Magbox mercury kullaniyorum.
Hocam bu konuda size söz veremem. Cihaz annemin evinde ve yaşı nedeniyle karantina uyguluyoruz.Merhaba MAGBOX MERCURY cihazı hdmi çevirici aparat ile LCD Monitör de kullanıyorum fakat ne olduysa çözünürlük kendi kendine değişti şuan siyah ekran sizden ricam Ayarlardan Av içine girip resim veya kısa video paylaşabilirmisiniz, ekranı görmeden çözünürlüğü değiştirmem gerekiyor.
Merhaba MAGBOX MERCURY cihazı hdmi çevirici aparat ile LCD Monitör de kullanıyorum fakat ne olduysa çözünürlük kendi kendine değişti şuan siyah ekran sizden ricam Ayarlardan Av içine girip resim veya kısa video paylaşabilirmisiniz, ekranı görmeden çözünürlüğü değiştirmem gerekiyor.