Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,762
Necatı hocam Murat kardesım ıronı yapmıs. yoksa kımse IMF kucak acacak kansız degıldır.IMF'yi tekmeledik diye zoruna mı gitti? Yıllarca IMF ile yaşadık boyumuz mu uzadı sanki, iliğimizi, kanımızı emdiler.
Necatı hocam Murat kardesım ıronı yapmıs. yoksa kımse IMF kucak acacak kansız degıldır.IMF'yi tekmeledik diye zoruna mı gitti? Yıllarca IMF ile yaşadık boyumuz mu uzadı sanki, iliğimizi, kanımızı emdiler.
Abi arzuhalcimsin yemin ediyorum ?Necatı hocam Murat kardesım ıronı yapmıs. yoksa kımse IMF kucak acacak kansız degıldır.
Evet haklısın emdiler... 8 yıldır da bunlar emiyor. Yani ben her şartta emilmişim... Ne diyelim şimdi... IMF emmesin ama bu haramiler emsin mi diyelim.IMF'yi tekmeledik diye zoruna mı gitti? Yıllarca IMF ile yaşadık boyumuz mu uzadı sanki, iliğimizi, kanımızı emdiler.
Ben sizi "vatan düşmanı" olarak yaftalamadım. Sadece imf seviciliğinizi garipsedimImf yi tekmelemek zoruma gitmedi. Tekmeledikten sonra tekrardan gidip para istenirse zoruma gidecek olan bu. Anlamıyorum arkadaş ya şu hükümeti eleştirince hemen vatan düşmanı oluyoruz iyimi. ??
Arkadaşın yazdıklarından bunu anlamış olmanıza üzüldüm... IMF yi defettik fakat neden tekrar kapısındayız denilmektedir ve yerden göğe kadar haklıdır... Bizim ülke olarak çektiğimiz sıkıntılar ne olacak, biz 20 yıl geriye gideceksek??Ben sizi "vatan düşmanı" olarak yaftalamadım. Sadece imf seviciliğinizi garipsedim
"Bismillahirrahmanirrahim" ben sizi nerede muhatap almışım ki? Pardon da siz kimsiniz?Arkadaşın yazdıklarından bunu anlamış olmanıza üzüldüm... IMF yi defettik fakat neden tekrar kapısındayız denilmektedir ve yerden göğe kadar haklıdır... Bizim ülke olarak çektiğimiz sıkıntılar ne olacak, biz 20 yıl geriye gideceksek??
Gelinen noktada, ekonomi politikaları ile mevcut yönetimi "bir şekilde" savunacaksanız beni muhatap almayın, cevap vermeyin lütfen...
İnsanların yazılanları okuyup anlamasının erdem olduğu dönemlerden geçiyoruz... Sizi alıntılayıp olaya açıklık getirme gayretimden dolayı kendimden özür diliyorum..."Bismillahirrahmanirrahim" ben sizi nerede muhatap almışım ki? Pardon da siz kimsiniz?
?Ben sizi "vatan düşmanı" olarak yaftalamadım. Sadece imf seviciliğinizi garipsedim