Puzik
Süper Üye
- 9 Ara 2020
- 1,305
Yanlız ötv mtv düşmeden yine hayallerde yaşarGönlümün efendisini hemen yapıştırırdım. V6 - 2.8 LT
Yanlız ötv mtv düşmeden yine hayallerde yaşarGönlümün efendisini hemen yapıştırırdım. V6 - 2.8 LT
Şimdi 1.6 LT olan motorunu kullanıyorum kesmiyorYanlız ötv mtv düşmeden yine hayallerde yaşar
Onu bulamayanlarda var 1,5 Clio şirket aracı candır ? Passat bulamadım halen kafama göreŞimdi 1.6 LT olan motorunu kullanıyorum kesmiyor
işyerinde 2.4-3.0lt kullanıp eve gelince 1.6t stok 170hp kullanınca kötü oluyorOnu bulamayanlarda var 1,5 Clio şirket aracı candır ? Passat bulamadım halen kafama göre
EPDK açıklama yaptı. 1 Ekim itibariyle herhangibir değişiklik yok diye.elektriğe de zam gelmiş diyorlar doğrumudur % 15 zam
Ben hep 50tl alıyorumEnerji krizi yaklaşıyor çinde bile yüksek maliyet yüzden 3 termik santral üretimi durdurmuş benzin 10tl olur
1 TL'yi parça parça yapmışlar.LPG kol gibi zam 71 kuruş
Hiç mi Allahtan korkumuyorsunuz, kuldan utanıp sıkılmıyorsunuz.
71 kuruş nedir ya gecen hafta 29 kuruş yaptınız.
Fakirin fukaranın üstüne bu kadar binilmez ki.
Kömür ve doğalgaz fiyatları uçtu, devletimiz elektriğe de boş bırakmaz...EPDK açıklama yaptı. 1 Ekim itibariyle herhangibir değişiklik yok diye.
Doğalgaz alımı yapılırken fiyat sabit olur.Kömür ve doğalgaz fiyatları uçtu, devletimiz elektriğe de boş bırakmaz...
Yakındır elektriğe zam.
Bu durum devlet için geçerli galiba.Doğalgaz alımı yapılırken fiyat sabit olur.
Mesala 1000m3 gaza anlaşma yaptığınız
10$ üzerinden
1 yıl içinde 1000m3 gazın tamamını yada 800m3 alın gene
10$ dır.