TKartaL
Süper Üye
- 5 Şub 2018
- 2,481
- 45
Temiz İse alınır. 150 Tl uygun bir fiyat.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Temiz İse alınır. 150 Tl uygun bir fiyat.
Ürünü aldım. Bass refleks var. Ses kalitesi güzel yani awoxu 10a katlar.
Bizde hayranız ama komşular değil.Logi'nin bass kalitesine hayran olduğum için bende Z625 aldım
Hocam ben sesi en fazla %30-40 açarım ki oda bana fazlasıyla yetiyorBizde hayranız ama komşular değil.
Logitech ten bahsediyoruz olsun o kadarÜrünü aldım. Bass refleks var. Ses kalitesi güzel yani awoxu 10a katlar.
Vınlama sesi tvdeki ledleri taktığın usb den mi yapıyordu ,ilginçBugün awox tvme taktım. İnanın müthiş bir ses kalitesi alıyorum. 5-6 bin liralık lg TV'lerin ses kalitesinden en ufak bir farkı yok.. Kendi sesi teneke gibiydi...
Fakat bir dipnot düşeyim. Benim awox TV de iki adet USB çıkışı var. Birinde Led ışık yani çakma ambilight var. Diğerinede hoparlör USB taktım. Vınlama sesi geliyordu. Led USB çıkardım vınlama kesildi. Hoparlörü mecbur şarj adaptörüne takıcam. ?
Evet ?Vınlama sesi tvdeki ledleri taktığın usb den mi yapıyordu ,ilginç
İkisinin arasında bir alaka kuramadım ,onun için şaşırdım
Led olan usbden ledlerin + ve - arasına bir kondansatör bağlasan diyeceğim ama, neme lazım ,tv bir awox çünkü tarıkEvet ?
Evet gerek yok. Adaptör takıp denicem ?Led olan usbden ledlerin + ve - arasına bir kondansatör bağlasan diyeceğim ama, neme lazım ,tv bir awox çünkü tarık