T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tırdaki amcam tren sesini duyunca bastı gaza ama nafile daha önce bassa gaza kaza önlenebilirmiş
Ben de bunu dedim zaten esprili şekilde fakat kendileri de twette ortak noktada buluşamamışlar ,demek ki bu sadece bize ait bir şey değil (konu dışıdır bu tespit)Tırdaki amcam tren sesini duyunca bastı gaza ama nafile daha önce bassa gaza kaza önlenebilirmiş
Trenin sesinden önce hemzemin geçit bariyerleri iniyor. Üstüne bir de iki yönlü sinyalizasyon var. Aymaları biraz uzun sürüyor. ?Ben de bunu dedim zaten esprili şekilde fakat kendileri de twette ortak noktada buluşamamışlar ,demek ki bu sadece bize ait bir şey değil (konu dışıdır bu tespit)
Peki bu vatandaşımızın yaptığı doğrumu sizce...
Hem kapalı olan hemzemin geçit geç sonra inip diğer kapalı olan uyarı bariyeri kaldırmaya çalış ki arabayıda kendi kullanıyor ayrıca trenede yavaşlaması için işaret ediyor ben şaşkınlıkla izledim....
Bu herhalde hayatı boyunca aldığı en büyük ders olmuştur ,tabii okulda aldıklarını saymıyorumPeki bu vatandaşımızın yaptığı doğrumu sizce...
Hem kapalı olan hemzemin geçit geç sonra inip diğer kapalı olan uyarı bariyeri kaldırmaya çalış ki arabayıda kendi kullanıyor ayrıca trenede yavaşlaması için işaret ediyor ben şaşkınlıkla izledim....
Dostum ( diyorum çünkü forumda takip ettiğim kişilerden birisiniz izniniz olursa ) bu ne ilk nede son olacak buyrun kendi canı bir yana serviste bulunan insanların canlarınıda tehlikeye atmakta...
Valla teraspy dostum bence ne ilk nede son buyrun servis şoförü kendi canı neyse de serviste bulunanların canı? hemzemin geçit kapalı olmasına rağmen geçme denemesi ve sonucunda ölüm olması...
Dostum ( diyorum çünkü forumda takip ettiğim kişilerden birisiniz izniniz olursa ) bu ne ilk nede son olacak buyrun kendi canı bir yana serviste bulunan insanların canlarınıda tehlikeye atmakta...
Valla teraspy dostum bence ne ilk nede son buyrun servis şoförü kendi canı neyse de serviste bulunanların canı? hemzemin geçit kapalı olmasına rağmen geçme denemesi ve sonucunda ölüm olması...