ronnie james dio
Aktif Üye
- 14 Haz 2021
- 149
- 55
konu başlığını hafif tuttum aslında. bu liyakatsizlikten öte sığırlık olabilir ancak. rota planlayıcısını yağsız kazığa davet etmiş olabilirler.
Bana kalırsa her şey hesaplanmış ,ama iki aracın şöförü birbirlerinin telefon numaralarını almak için zınk diye durunca bu olmuş,yoksa baksana nasıl da hemen hareket edebiliyorlar
Filmde görünüyor ya ,nasıl da hereket ediyorlar ,durdukları yer yanlış ,durmayıp gitseler olay çözülecek ama durunca -ki esprili yaklaştım olaya- bu olay oluyorvalla hesaplanmışı buysa, hesaplanmamışını bir görmek isterdim.
Verilen cevaplar da ilginçmiş ,okudum şimdi ama birisi düşündüğümü yazmış doğrusu
Why did he wait till the last minute to haul ass?
Gerçi onlarda hem fikir değilller cevaplarda
O da doğru tabii ama ben hala düşüncemde ısrarcıyım sevgili murdocklawlessbelli ki tren işletmecisinin durumdan hiç haberi yok. bu geçişten kesin olarak haberlerinin olması lazımdı.
Liyataksızlık demek biraz ağır olabilir. Olayın arkaplanını tam olarak bilemiyoruz çünkü. Bu tarz büyük nakliye işlerinde bazen milimetrelerle iş yapıyorlar. Bazen bir dönüşü yapmak tahmin edilenden daha fazla zaman da alabiliyor.
Bu tarz nakliye işlerinde önde ve arkada öncü ve artçı araçlar ilerliyor ve birbirleriyle sürekli telsiz ile iletişim içindeler. Hatta bazı eyaletlerde polis eskortu da veriliyor yasalar gereği. Bu işler gerçekten büyük planlamalarla yapılıyor. Öncü araçların görevi önden giderek olası plan dışı olayları çözmek. Mesela bir kavşakta yol kesilmesi gerekiyorsa polis ile birlikte bunu koordine ediyorlar. Amaçları da trafiği mümkün olduğunca az meşgul etmek. Zaten çekim yapan TIR'ın durduğu yere bakarsanız normal durması gereken yerden çok daha uzak mesafede durmuş raylardan.
Belki de burada tren rötarlı kalktı ve taşımayıcı ekip o trenin çoktan geçtiğini düşünüyordu. Bunu bilemeyiz.