Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Abi bu işin video kısmı. Bana aktardığı ancak etik kurallar çerçevesinde söz verdiğim için kayıt dışı olarak aldığım bilgiler var ki isyan isyan isyan yani düzen kökten bozuk ve satan da, alan da takan da isyan ediyor abi bu ne biçim iş?İş artık çığrından çıkmış adem, karikatür karikatür <--- Şeytanca güldüğüme bakma ,aslında kızgınlık ifadem bu sefer bu.
Valla adem,"bu işin çivisi çıkmış" derdi rahmetli annem bir şeye kızdığında ,gerçekten çivisi çıkmış,çocuğu dinleyince yuh artık dedim ki servis bu çocuk.Rezillik diz boyu.Abi bu işin video kısmı. Bana aktardığı ancak etik kurallar çerçevesinde söz verdiğim için kayıt dışı olarak aldığım bilgiler var ki isyan isyan isyan yani düzen kökten bozuk ve satan da, alan da takan da isyan ediyor abi bu ne biçim iş?
Kargocudan teslim alınırken kutuda hasar varsa veya ambalajdan şüpheleniyorsanız kargocunun yanında ambalaj açılıp kontrol edilmeli hasar varsa anında tutanak tutulup alınmamalı hasarlı olarak kargocudan alınırsa kabul edilmiş olunur.
Kargocudan teslim alınırken kutuda hasar varsa veya ambalajdan şüpheleniyorsanız kargocunun yanında ambalaj açılıp kontrol edilmeli hasar varsa anında tutanak tutulup alınmamalı hasarlı olarak kargocudan alınırsa kabul edilmiş olunur.
Satıcı ürünü hasarlı gönderip kutuda sorunu yoksa ne yapacağız ?
bu durumda sıkıntı ?
Aslında öyle olmakla birlikte o konuya bakış açımı şu şekilde dile getirdim. Linki ekleyeyim görüşlerimi yine yazacağım.Kargoyu teslim almaması gerekmiyor muydu?
Bunun yapıldığını da gayet iyi biliyoruz.Satıcı ürünü hasarlı gönderip kutuda sorunu yoksa ne yapacağız ?
bu durumda sıkıntı ?
Abi aslında bu parçalanmış bir kutu değil zira üstündeki bant eğer kargocuların bandı olsaydı tamam haklısınız lakin firmanın yani SATICI olan firmanın kendi bandı, zaten firma da diyor ki ''Biz sağlam olsun diye bantladık'' Kutu parçalanmış bir kutu değil abi bu klima kutularını kime bakarsanız bakın kompresör taraflarında o kulaklar her zaman yırtılır zaten zira içindeki malzeme ağır malzeme. Yani bu kutu bana gelse ben teslim alır mıyım kısmını iyi düşünmek lazım.Adem Abi şimdi LG yetkili servisi olmanın rahatlığıda var bu olayda sorun vs çıkarsa çözeriz gibi düşünülmüş
Kutunun hali ortada parçalanmış yıpranmış bakınca direk göze çarpıyor teslim almadan iade edilmeliydi.
Hadi o şekilde teslim aldı aynı gün içinde kontrol etmeli hasar varsa hemen kargo şubesine gitmesi tutanak tutturmalıydı
Ertesi gün tutanak için kargo şubeleri kabul etmiyor tutanak tutmuyorlar hasar vardıysa aynı gün gelseydiniz diyorlar
Satıcı firmada belki kusurlu ürünü bilerek gönderdi öncesinde o hasar vardı.
Tüketici hata yapıp ürünü teslim aldığında servis raporu sonrasında kargo hasar tutanağı zaman geçtiği için kargo tutanağı eksik.
Tüketici bilinçli olarak mağdur edilmiş oldu. Mayası bozuk satıcılar çok bu memlekette.
Aslında böyle satıcılardan eş dost 20-30 kişi farklı adreslere şipariş verecek teslim almadan kapıdan iade edecek.
Amaç can yakmaksa satıcıya kargo bedeli ödettireceksin öyle olmuyor böyle oluyor.