Lg tv ekran kararması sorunum var.

T Çevrimdışı

Tutkun

Aktif Üye
12 Kas 2019
82
37
Ledler arızalı ?
Ledler arızalı ise adem usta ilk açılışta 2 saniyelik gelen görüntü var görüntü varsa ledler çalışıyorki görüntü var sanki. Benim aklıma gelen besleme kartı ledlerin beslemesini kesiyor olabilirmi yani besleme kartının ledlerle ilgili olan bağlantılarında sıkıntı olabilirmi.?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Ledler arızalı ise adem usta ilk açılışta 2 saniyelik gelen görüntü var görüntü varsa ledler çalışıyorki görüntü var sanki. Benim aklıma gelen besleme kartı ledlerin beslemesini kesiyor olabilirmi yani besleme kartının ledlerle ilgili olan bağlantılarında sıkıntı olabilirmi.?
Biraz önce bir TV den kalktım, tüketici dedi ki günde 1 kere veya 3 -4 günde bir görüntü kesiyor.
Taktım fise bu gün 4. Gün ve kesti cihaz ledler arızalı idi ?

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Size ilk mesajımda sistemin çalışma prensibini ve ledlerin neden kestiğini yazmıştım.

Geri
Üst Alt