Tamm hocam da işte ısıtması icin sıcak hava vermesi lazim bu serin serin hava veriyor gece kalkip bakıyorum valla sabaha kadar üsuttü bizi arada bi coşüyor sıcak havayı yolluyor ısınıyoruz sonra hemen serin serin hava vermeye devam ediyor7-8 derece dis ortamda. Ic ortami 27derece rahatlikla getirmesi gerekir.
Odanizdaki esyalarin, duvarin isiyi emip doymasi biraz zaman alir.
Kullanmaya devam edin ortam setlene derece gelecektir.
Hayirli olsun gulegule kullanin.Eve gidince denicem insallah duzene girer 4 bin lirapara verdim ve daha 3 ay oldu teşekkur ederim iyi gunler
İs yerinde sıcaklık lazer ölçüm aleti var onunla akşam bi denemek istiyorum ic unitenin emis yaptıgi yerdeki hava yı sizi de bilgilendirirm kolay gelsinHayirli olsun gulegule kullanin.
Servisle enkisa irtibat kurup sorunu cozdurun.
Durum hakkindada bize bilgi verirseniz seviniriz.
Dijital yada civali termometre kullanmanizİs yerinde sıcaklık lazer ölçüm aleti var onunla akşam bi denemek istiyorum ic unitenin emis yaptıgi yerdeki hava yı sizi de bilgilendirirm kolay gelsin
Termometrem geldi artik daha net daha duzgün sonuçlar için konuşabiliriz
25 dereceye ayarlamıstm akşam sabaha kadar çalıstı o durmayan fan ara ara dursu devam etti resim ekledim 25 e set ettim emisin oradaki sıcaklik 28.3 derece ortam 27.6 acaba diyorum ic ünitenin sensörunde bir arıza var mi yoksa 2 3 deece yuksek olmasi normal mi veya fan hızini burasımi ayarlıyot simdiden tesekkur