Rica ederiz. Sıralama olarak düşündüğünüz zaman TV' de hiç güç belirtisi yoksa önce besleme kartı kontrol edilir. Besleme kartından emin olunduktan sonra problem devam ediyorsa Anakarta bakmaya devam edilir.çok teşekkür ederim ilginiz için
sadece besleme kartı olduğunu bilsem 2.el satan yerler var 1000tl civarında fakat dediğiniz gibi anakart da sıkıntılı ise
hiç ışık yanmaması besleme arızası olduğuna işaretmidir.
teşekkürler
çok teşekkür ederimRica ederiz. Sıralama olarak düşündüğünüz zaman TV' de hiç güç belirtisi yoksa önce besleme kartı kontrol edilir. Besleme kartından emin olunduktan sonra problem devam ediyorsa Anakarta bakmaya devam edilir.
Rica ederiz.çok teşekkür ederim
İzmir'de kime götürdün o fiyatı verdiler ,istersen Gaziemirden bir telefon numarası vereyim konuş ,daha önce aldığın fiyatı vermeden sorununu anlat hatta benim tavsiye ettiğimi de söyle (alattin abi söyledi forumdan dersin ve hatta hatırlatma amaçlı "bekozap.com sahibi demeyi de unutma) ,getir göreyim ona göre fiyat veririm diyecektir mutlaka ,sana uygun olursa yaptırırsın olmazsa geri alırsın ,güvenilir bir usta bana göre tabii , arkadaşlarımın hepsi memnunçok teşekkür ederim ilginiz için
sadece besleme kartı olduğunu bilsem 2.el satan yerler var 1000tl civarında fakat dediğiniz gibi anakart da sıkıntılı ise
hiç ışık yanmaması besleme arızası olduğuna işaretmidir.
teşekkürler
merhaba çıkma besleme buldum 1400tl orjinal taktım tv ye direk çalıştı şuanda normal çalışıyorRica ederiz. Sıralama olarak düşündüğünüz zaman TV' de hiç güç belirtisi yoksa önce besleme kartı kontrol edilir. Besleme kartından emin olunduktan sonra problem devam ediyorsa Anakarta bakmaya devam edilir.
siz özelden telefon yazarmısınız sorayım led değişimi ne kadar yapıyorİzmir'de kime götürdün o fiyatı verdiler ,istersen Gaziemirden bir telefon numarası vereyim konuş ,daha önce aldığın fiyatı vermeden sorununu anlat hatta benim tavsiye ettiğimi de söyle (alattin abi söyledi forumdan dersin ve hatta hatırlatma amaçlı "bekozap.com sahibi demeyi de unutma) ,getir göreyim ona göre fiyat veririm diyecektir mutlaka ,sana uygun olursa yaptırırsın olmazsa geri alırsın ,güvenilir bir usta bana göre tabii , arkadaşlarımın hepsi memnun![]()
Bulduğunuz çıkma kart tv üzerindeki eski kart kodu ile aynı olmalıdır fiziksel benzerlik yetmez el yakacak şekilde ısınması normal bir durum değildir.merhaba çıkma besleme buldum 1400tl orjinal taktım tv ye direk çalıştı şuanda normal çalışıyor
fakat daha önce dende varmıydı bilmiyorum ledlerin oldugu kısım aşırı el yakacak şekilde ısınıyor bizimtvde altlarda 2 adet led var tam o kısım ısınıyor
normalmi bilemiyorum belki daha öncedende o şekildeydi fark etmemiştim
birde artık led değişme zamanı gelmiş galiba hafif sarımsı gibi tv beyazları ama idare eder çok değil
teşekkürler
siz özelden telefon yazarmısınız sorayım led değişimi ne kadar yapıyor
kime götürdünüz demişsiniz servisi aradım lg servisi sonra bana döndü besleme artı led değişir dedi 5500olursa gelip alalım dedi direk
aradım konuştum 3800 tl fiyat verdi led değişimi reflektör birde beslemede bir parça değişecek dedi*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Hımm, teşekkür ederim dönüş yaptığın için.1700 TL kar edersin, az para değil onunla da çocuklar varsa onlara kalem-defter alırsınaradım konuştum 3800 tl fiyat verdi led değişimi reflektör birde beslemede bir parça değişecek dedi
istanbuldaysanızarkadaşlar tv hala idare edip kullanıyorum gitti yere kadar kullanmayı düşünüyorum sonrasında led değişimi yaptıracağım teşekkürler