Çevrimdışı Hakande9 Aktif Üye 28 Eyl 2020 213 31 18 Ara 2020 #29 Umut Barış' Alıntı: Ne hata verdi? Genişletmek için tıkla ... Uyumlu değil dedi kart çok düşük geliyor sanırım anlayamadım
Umut Barış' Alıntı: Ne hata verdi? Genişletmek için tıkla ... Uyumlu değil dedi kart çok düşük geliyor sanırım anlayamadım
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 20,945 18 Ara 2020 #30 Hakande9' Alıntı: Uyumlu değil dedi kart çok düşük geliyor sanırım anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Galiba. Ya da bölgeden dolayı da olabilir. Türkiye'de henüz resmi olarak yok sanırım. Ondan olabilir. Ben hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum.
Hakande9' Alıntı: Uyumlu değil dedi kart çok düşük geliyor sanırım anlayamadım Genişletmek için tıkla ... Galiba. Ya da bölgeden dolayı da olabilir. Türkiye'de henüz resmi olarak yok sanırım. Ondan olabilir. Ben hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum.
Çevrimdışı Hakande9 Aktif Üye 28 Eyl 2020 213 31 18 Ara 2020 #31 Umut Barış' Alıntı: Galiba. Ya da bölgeden dolayı da olabilir. Türkiye'de henüz resmi olarak yok sanırım. Ondan olabilir. Ben hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben anlayamadım artık olmuor amabilemedim
Umut Barış' Alıntı: Galiba. Ya da bölgeden dolayı da olabilir. Türkiye'de henüz resmi olarak yok sanırım. Ondan olabilir. Ben hiç kullanmadım o yüzden bilmiyorum. Genişletmek için tıkla ... Ben anlayamadım artık olmuor amabilemedim