Hakande9
Aktif Üye
- 28 Eyl 2020
- 218
- 31
Elinizdekilerle kullanacaksanız CL9 RAM bakmanız lazım. Diğer 2 GB'lık modül CL9 çünkü. Yani ya bu 1 GB olanı söküp yerine CL9 4 GB DDR3 alacaksın, ya da 2 slota da aynı CL değerine sahip DDR3 veya DDR3L RAM alacaksın. Mevcut ramin DDR3. DDR3 ile DDR3L arasındaki fark çalışma voltajıdır. Sendekiler DDR3 ve 1.5 Volt ile çalışıyor. DDR3L ise genelde 1.35 Volt ile çalışır.
Bunu nasıl yapacağım hariciumut bey oyun oynamak istiyorum diyor gpu ile nasıl alakası yok?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
onnboard ekran kartı ram artırsada oyun oynatmoyacak aynı şekilde günğmüzden eski olan ekran lartı yine oyın oynatmıyacaktır. ram upgrsde sadece saniye başı veri miktarını genişlrtir işlemciye geçen ouun performansı ile ilgili değildir
hakan bey sizin günümüz oyınlarını oynaya bilmeniz için ilk olarak normal masa üstü ekran ekran kartı almanız gerekiyor düzgünce ayrıca usb ile pci-ex çeciren aparattan bunı besleyen güç adaptörünü, daha sonra ram uğgrade etmeniz gerekiyor. bemdede z570 modeli var nvido gt520m ekran ksrtı 8gb ram 250gb ssd olduğu jalde yeni nesil oyunları oynatmadığı için size tavsiye ettiğim yönetmle oynuyorum şuan
Nasıl yapacağım o dediğiniziumut bey oyun oynamak istiyorum diyor gpu ile nasıl alakası yok?
onnboard ekran kartı ram artırsada oyun oynatmoyacak aynı şekilde günğmüzden eski olan ekran lartı yine oyın oynatmıyacaktır. ram upgrsde sadece saniye başı veri miktarını genişlrtir işlemciye geçen ouun performansı ile ilgili değildir
hakan bey sizin günümüz oyınlarını oynaya bilmeniz için ilk olarak normal masa üstü ekran ekran kartı almanız gerekiyor düzgünce ayrıca usb ile pci-ex çeciren aparattan bunı besleyen güç adaptörünü, daha sonra ram uğgrade etmeniz gerekiyor. bemdede z570 modeli var nvido gt520m ekran ksrtı 8gb ram 250gb ssd olduğu jalde yeni nesil oyunları oynatmadığı için size tavsiye ettiğim yönetmle oynuyorum şuan