2335463843hl500 tv var, seri no; 7523420 600586, Led bar kodu öğrenebilirmiyim.
Şu anda bakıyordum sitenize 43hl500'e tıklayınca başka yere atıyor, sanırım stokta yok, yazarım WhatsApp'tan teşekkürler.Sn. A ardabey
Tv led bar departmanımızdan Tel - WhatsApp (537 040 87 77) detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bilginize.
Üzerinden araç geçse kırılmayacak paketleme ile geldi, orijinali ile aynı kodlu, lakin yapıştırıcısını açmadan bağladığımda test amaçlı çalışmadı hiçbiri, seri bağlantı olduğu için eskiler ile tek tek deneyerek bağladım dört bardan biri yanmıyordu, iade etmeyi düşünürken son anda gözle kontrol edeyim dedim deformeyi gördüm, hat kopacak kadar darbe almış, lehimle onardı oğlum çalıştı devre, birileri şirket içinde kılıç kalkan oynamış yada falcata ile bilinçli yapmış herhalde çok ilginç, ürün çok güzel ama, beyaz, yüksek ışık orijinalinden bile daha iyi oldu görüntü, yedek almayı düşünebilirim. Teşekkürler .Sn. A ardabey
Tv led bar departmanımızdan Tel - WhatsApp (537 040 87 77) detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bilginize.
Bilgilendirme için teşekkürler.Üzerinden araç geçse kırılmayacak paketleme ile geldi, orijinali ile aynı kodlu, lakin yapıştırıcısını açmadan bağladığımda test amaçlı çalışmadı hiçbiri, seri bağlantı olduğu için eskiler ile tek tek deneyerek bağladım dört bardan biri yanmıyordu, iade etmeyi düşünürken son anda gözle kontrol edeyim dedim deformeyi gördüm, hat kopacak kadar darbe almış, lehimle onardı oğlum çalıştı devre, birileri şirket içinde kılıç kalkan oynamış yada falcata ile bilinçli yapmış herhalde çok ilginç, ürün çok güzel ama, beyaz, yüksek ışık orijinalinden bile daha iyi oldu görüntü, yedek almayı düşünebilirim. Teşekkürler .
İlginç,bilinçli olmaz sanırım ama acaba paketlerken olmuş olabilir miÜzerinden araç geçse kırılmayacak paketleme ile geldi, orijinali ile aynı kodlu, lakin yapıştırıcısını açmadan bağladığımda test amaçlı çalışmadı hiçbiri, seri bağlantı olduğu için eskiler ile tek tek deneyerek bağladım dört bardan biri yanmıyordu, iade etmeyi düşünürken son anda gözle kontrol edeyim dedim deformeyi gördüm, hat kopacak kadar darbe almış, lehimle onardı oğlum çalıştı devre, birileri şirket içinde kılıç kalkan oynamış yada falcata ile bilinçli yapmış herhalde çok ilginç, ürün çok güzel ama, beyaz, yüksek ışık orijinalinden bile daha iyi oldu görüntü, yedek almayı düşünebilirim. Teşekkürler .
Yani hiç aklıma gelmedi devreye zarar gelmesi, dört bar bantlanmış, patpat poşete sarılmış, sert silindirik mukavvaya konulmuş, adam dövse kargocu o boruyla zarar gelmez, lehim yapmadan önceki fotoğrafı unutmuşum, 2-3 mm boyunda bir bölge.İlginç,bilinçli olmaz sanırım ama acaba paketlerken olmuş olabilir mi