Sota Root Puan 113 Çözümler 4 Katılım 6 Mar 2016 Mesajlar 24,603 Sota 9 Eki 2023 #15 luckyfather' Alıntı: Evet arkadaşlar acemi fakat meraklı biri olarak bende led barı değiştirmesini an itibarıyla yaptım keyfine varayım şimdi.. Genişletmek için tıkla ... eline sağlık, değişim esnasında fotoğraf çekimi yaptığınız konu haline getirirseniz başka arkadaşlara yardımınız dokunur.
luckyfather' Alıntı: Evet arkadaşlar acemi fakat meraklı biri olarak bende led barı değiştirmesini an itibarıyla yaptım keyfine varayım şimdi.. Genişletmek için tıkla ... eline sağlık, değişim esnasında fotoğraf çekimi yaptığınız konu haline getirirseniz başka arkadaşlara yardımınız dokunur.
L luckyfather Aktif Üye Puan 33 Çözümler 0 Katılım 25 May 2018 Mesajlar 167 Yaş 57 luckyfather 9 Eki 2023 #16 Teşekkür ederim son aşamanın fotolarını çekmedim açıkcası en tırstığım konu coflar oldu onlarıda çok germeden zarar vermeden paneli kaldırıp yaptım..
Teşekkür ederim son aşamanın fotolarını çekmedim açıkcası en tırstığım konu coflar oldu onlarıda çok germeden zarar vermeden paneli kaldırıp yaptım..