Led arizasi yardım

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,883
Hocam webde biraz araştırma yaptım 49 inç vestel tv besleme kart 1450 tl ledlerde 1000 tl civarı vestel serviste bana neden 5400 tl hesap çıkarıyorlar beslemekart komple ariza yaparmı acaba yoksa belirli bir yerimi arizalanir bu tür durumlarda İnternette besleme 1450 kart tl 1000 tl led 2500 dersek 3000 tl onarım icinmi istiyorlar bu adımı sizce müşteri hizmetleri ile aradı yardımcı olmuyorlar ne yapayım ben simdi besleme kartla ledleri İnternette alıp kendimmi montaj yapayim
Kendiniz dikkatlice onarmaya çalışın.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
Hocam şu soruma cevap vermediniz diyelim servis besleme kart değişti led değişti bunun onarim ucreti nekadar olmaliydi servis benden 5400 tl istiyor bide besleme kart ariza yaptığında tamamimi ariza yapıyor yoksa üzerindeki belirli parçalar mi ariza yapar beni aydinlatabilirmisiniz ona göre diğer 32inç tvibesleme kartını tamir ettireceğim ledleride internetten alıp kendim monta edecem

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,883
Hocam şu soruma cevap vermediniz diyelim servis besleme kart değişti led değişti bunun onarim ucreti nekadar olmaliydi servis benden 5400 tl istiyor bide besleme kart ariza yaptığında tamamimi ariza yapıyor yoksa üzerindeki belirli parçalar mi ariza yapar beni aydinlatabilirmisiniz ona göre diğer 32inç tvibesleme kartını tamir ettireceğim ledleride internetten alıp kendim monta edecem
Besleme kartındaki arızalı parçaları işaretlemiştim Bu da ne demek oluyor kartın tamamı değil sadece bir bölümü arızalanıyor fiyat konusuna gelince İstanbul'daki fiyat ile kırsaldaki fiyat arasında illaki fark vardır Siz hangi şehirdesiniz Ben şu an bilemiyorum fiyat konusunda sizi yanıltmamak için cevap yazmadım.

E Çevrimdışı

Emre78

Aktif Üye
3 Ara 2018
432
47
İstanbul da şehir merkezindeyim vestel yetkili servis araçla 5 dakilik mesafede ledleri taktığımız parça satılıyormu benim o parça sanki temassızlık yapıyor çalışan lede elektrik vermiyor led soket girişine tornavidayla dokunduğunda ledler çalışıyor o parcanin ismini videoda adem hoca farklı söylemişti tam adı ne aşağıdaki resimde işaretledim bu parça ayriyeten satiliyormu

Screenshot_20250101-041332_Chrome.jpg

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

AlpiXYZ

Yeni Üye
21 Nis 2021
7
Profilo 55 inç LED Bar değişimi için 2500 TL verdim.
Kendim değiştirmeye istemiştim ama ekran çok büyük riske girmek istemedim.

Geri
Üst Alt