Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖnemliLcd ve led televizyonlarda görüntü , ses , sinyal sorunları ve çözümleri
bende philips var onunda kanal araması taşıması zahmetli hd uydu cihazı bağladım kafam rahat .anakarta bi sürü para vermektense uydu bağlamak ekonomik geliyor.
Bu temizliği Afyonkarahisar da, güvenerek yaptırabileceğimiz servis var mıdır acaba?
Ya da yetkili servis bu işlem için ne kadar ücret alıyor, fix bir tarifesi var mı ki?
Yoksa da takribi ne kadar tutar bu işlemin ücreti acaba ?
Arkadaşlar selamun aleykum yaklaşık 4 ay önce hdmi çıkışları bozuk olduğundan hem ses hemde görüntü kaybı olan 42 pfl 8404 philips lcd tv yi tamire götürüp yatırmıştım simdi de goruntu var ses yok napacagiz kaldik öylece...scart girişlere denedim ses ve görüntü var ama hdmi 4 girişi de denedim hepsi de aynı görüntü var ses yok napacagiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya da uydu cihazı av girişi ile tv nin sarı kırmızı beyaz çıkışları ile bağlantı kurulabilen bi kablolama sistemi olabilir mi benim ki sadece bi fikir
4k uydu cihazın arkasına baktım hem av hemde optical çıkışlar mevcut bu çıkışlar kullanılarak tv yi tamire göndermeden tv den ses alabilir miyiz arkadaşlar.. hicbir fikrim yok cunku
Bu temizliği Afyonkarahisar da, güvenerek yaptırabileceğimiz servis var mıdır acaba?
Ya da yetkili servis bu işlem için ne kadar ücret alıyor, fix bir tarifesi var mı ki?
Yoksa da takribi ne kadar tutar bu işlemin ücreti acaba ?
Arkadaşlar selamun aleykum yaklaşık 4 ay önce hdmi çıkışları bozuk olduğundan hem ses hemde görüntü kaybı olan 42 pfl 8404 philips lcd tv yi tamire götürüp yatırmıştım simdi de goruntu var ses yok napacagiz kaldik öylece...scart girişlere denedim ses ve görüntü var ama hdmi 4 girişi de denedim hepsi de aynı görüntü var ses yok napacagiz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ya da uydu cihazı av girişi ile tv nin sarı kırmızı beyaz çıkışları ile bağlantı kurulabilen bi kablolama sistemi olabilir mi benim ki sadece bi fikir
Daha 4 ay önce yine hdmi çıkışları bu sefer ne ses ne görüntü vermediği için tamire götürmüştüm şimdi görüntü var ses yok ciha philips 42 pfl8404 2009 model eski model oldugindan bi daha o kadar para vermek istemiyorum acikcasi...4k uydu cihazi av ve optical cikislardan yararlanarak ses alabilirsem alacagim yoksa scart ile devam ya da cöp
vestel ud8360 4k bi tv var bende. evlenirken aldık 1 seneyi geçti kurulumu olalı. 10 -15 gündür yeni bir durum fark ettim . kanal logoları ekranda takılı kalıyor bazen. ghost screen mi diyorlar ne tamda bilmiyorum. ne yapmak gerek. servis panel değişir mi.
Merhaba. Vestel TV kullanıyorum ve bir süre önce televizyon ekranının solunda alt ve üstten olacak şekilde bir gölge çıkmaya başladı. Televizyonu kapatıp açınca düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar o gölgeler geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Ekranla alakalı bir sıkıntı mıdır yoksa ayarları mı bozulmuştur? Yardımcı olursanız çok sevinirim...